ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Φιλ Βάλεντάϊν, ο θάνατος ενός εμβληματικού αντιεμβολιαστή



Έχασε την μάχη με τον κορωνοιό ο Φίλ Βάλεντάϊν. Ο εν λόγων ήταν, συντηρητικών πεποιθήσεων, αμερικανός ραδιοφωνικός παραγωγός ο οποίος μέσω των εκπομπών του είχε υποβαθμίσει επανειλημμένα τη σημασία του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού, λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά τον περασμένο Δεκέμβριο πως πίστευε ότι οι πιθανότητες να πεθάνει από τον Covid-19 ήταν πιθανώς πολύ λιγότερες και από το 1% 

 Οι απόψεις του , ωστόσο, άλλαξαν ολοκληρωτικά στα τέλη Ιουλίου, όταν η οικογένειά του ανακοίνωσε ότι ο Βαλεντάιν νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση, έχοντας πνευμονία και τις συνακόλουθες παρενέργειες λόγω του κορονοϊού. 

 Να θολώσει τα νερά επιχείρησε ο αδερφός του συνέντευξη του στο CNN ο οποίος αρνήθηκε εμμέσως πλην σαφώς ότι ο Φιλ ήταν αντιεμβολιαστής: “Ο Φιλ θα ήθελα να γνωρίζουν οι ακροατές του ότι μολονότι ουδέποτε υπήρξε αντι-εμβολιαστής, μετανιώνει που δεν πήρε πιο σαφή θέση υπέρ του εμβολίου και ανυπομονεί να βρεθεί σε θέση να υποστηρίξει αυτή την άποψη μόλις επιστρέψει στα ραδιοφωνικά καθήκοντα του, πράγμα που ελπίζουμε όλοι να γίνει σύντομα. 

Τώρα αναγνωρίζει ότι μη κάνοντας τον εμβολιασμό προκάλεσε πιθανώς μια ομάδα άλλων ανθρώπων να μην εμβολιαστούν και ότι μετανιώνει (γι’ αυτό). Αυτή είναι μια πραγματική απειλή. Είναι μια πραγματική κρίση δημόσιας υγείας. 

 Αν γύριζε τον χρόνο πίσω η στάση του δεν θα ήταν απορριπτική. Θα είχε εμβολιαστεί και θα ενθάρρυνε όλους να εμβολιαστούν” δήλωνε ο Μάρκ Βάλεντάϊν στις 26 Ιουλίου. Ωστόσο, δυστυχώς δεν δόθηκε αυτή η δεύτερη ευκαιρία στον Αμερικανό ραδιοφωνικό παραγωγό. Την περασμένη Κυριακή ο ραδιοφωνικός σταθμός στον οποίο εργαζόταν γνωστοποίησε με ανάρτηση στα social media τον θάνατο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου