ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

Δήμος Γρεβενών: Οι Μουσικοί Δρόμοι «ζωντάνεψαν» την πόλη – 14 καλλιτέχνες ένωσαν τις δυνάμεις τους και τραγούδησαν για την “Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας” (εικόνες)

 Τις καλύτερες εντυπώσεις σε μικρούς και μεγάλους άφησε για μια ακόμη χρονιά η

κεντρική πολιτιστική εκδήλωση των Μουσικών Δρόμων που διοργάνωσε το βράδυ της Παρασκευής 17 Σεπτεμβρίου ο Δήμος Γρεβενών στο πλαίσιο της “Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2021”.

Συνολικά 14 καλλιτέχνες, μοιρασμένοι σε 6 διαφορετικά σημεία, μετέτρεψαν το κέντρο της πόλης σε μία υπαίθρια μουσική σκηνή καθώς είχε προηγηθεί η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις οδούς Μακεδονομάχων και Φαρδυκάμπου όπου πεζοί και ποδηλάτες κινούνταν πλέον ελεύθερα μεταξύ των πλατειών Αιμιλιανού και Ελευθερίας.

Η συγκεκριμένη δράση είχε ως στόχο να αναδείξει τα πλεονεκτήματα που μπορεί να προσφέρει η αλλαγή χρήσης ενός δρόμου ο οποίος από μηχανοκίνητης κυκλοφορίας μετατράπηκε με μιας σε ένα πράσινο πεδίο μετακίνησης, ενθαρρύνοντας την έννοια του δημόσιου χώρου και την καλλιέργεια του περιβαλλοντικού ήθους.

Μία δράση που πραγματικά ώθησε τους δημότες να αφήσουν το αυτοκίνητό τους και να περπατήσουν ή να ποδηλατήσουν στους Μουσικούς Δρόμους, συνεισφέροντας στην μείωση των ρύπων και απολαμβάνοντας ταυτόχρονα ένα πλούσιο μουσικό ρεπερτόριο το οποίο ξεκίνησε με τραγούδια και μελωδίες του αείμνηστου μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη.



Γραφείο Τύπου

Δημάρχου Γρεβενών

1 σχόλιο:

  1. Συνεχίζει τα ρουσφέτια στους υποστηρικτές και ψηφοφόρους του,ο Δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι του,για δεύτερη χρονιά.Εκτός των ερασιτεχνών συμμετείχαν και δημόσιοι υπάλληλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή