ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Παρέμβαση Γιώργου Παπανδρέου για τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ: Τα δύο σενάρια



Μεσολαβητική, ενωτική πρωτοβουλία με όλους τους παράγοντες και υποψηφίους στο Κίνημα Αλλαγής, αναλαμβάνει ο Γιώργος Παπανδρέου. 

Γι' αυτήν την πρωτοβουλία του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Α. Παπανδρέου, έχει ενημερωθεί και η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

 Επιδίωξη, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, είναι «μία συντεταγμένη και δημιουργική πορεία που θα οδηγήσει στην οικοδόμηση μιας μεγάλης Προοδευτικής Παράταξης».


«Διαμόρφωση κλίματος ενότητας και συναίνεσης»

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Παπανδρέου ζήτησε και θα έχει επαφές με τον γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλη Χριστουδουλάκη, τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και υποψήφιο για τις εκλογές ανάδειξης του προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλη Κεγκέρογλου και τους υποψήφιους προέδρους, Νίκο Ανδρουλάκη, Παύλο Γερουλάνο, Χάρη Καστανίδη, Ανδρέα Λοβέρδο και Παύλο Χρηστίδη.

«Η διαμόρφωση κλίματος ενότητας και συναίνεσης γύρω από τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά της Προοδευτικής Παράταξης, και η δημιουργία των προϋποθέσεων για τη μεγαλύτερη δυνατή διαβούλευση και συμμετοχή των δημοκρατών πολιτών στις εσωκομματικές διαδικασίες, είναι η αναγκαία συνθήκη που θα μας οδηγήσει στην οικοδόμηση μιας ισχυρής Παράταξης που θα αποτελέσει τον δυναμικό φορέα μια προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης απέναντι στη συντηρητική», τονίζεται στην ανακοίνωση από το Κίνημα Δημοκρατών και Σοσιαλιστών.

Ακόμη επισημαίνεται ότι σε αυτήν την προσπάθεια «έχουμε χρέος να είμαστε όλοι αφοσιωμένοι, συμμέτοχοι και πρωταγωνιστές».

Τα δύο σενάρια

Τι σημαίνει τώρα αυτή η κίνηση; Ο τελευταίες ημέρες ο Γ. Παπανδρέου έχει δεχθεί πιέσεις ώστε να αναλάβει πρωτοβουλία ενόψει των εσωκομματικών εκλογών και τα σενάρια που κυριαρχούν είναι δύο.

  • Το 1ο θέλει τον Γιώργο Παπανδρέου να ηγείται του ΚΙΝΑΛ ως τις εθνικές εκλογές και να αναλαμβάνει πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας.
  • Το 2ο σενάριο τον θέλει να ηγείται μιας πολιτικής συμμαχίας που θα διεκδικήσει στις 5 Δεκεμβρίου την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Την πρωτοβουλία του Γιώργου Παπανδρέου φαίνεται να στηρίζει μια συμμαχία νυν βουλευτών και ιστορικών στελεχών, ωστόσο άλλοι δεν την είδαν με «καλό μάτι»!


gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου