ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

Γλώσσα σώματος: Αν κάνετε αυτό με τα χέρια σας, να ξέρετε ότι δεν σας εμπιστεύονται


Αυτή την περίοδο που οι μάσκες προσώπου καλύπτουν το στόμα μας, η γλώσσα του σώματος λέει πολλά για εμάς.

Είτε είστε όρθιοι ή καθιστοί, είτε κρατάτε και παίζετε συνέχεια με το στυλό σας, οι άνθρωποι κρίνουν γρήγορα με βάση τις λεπτομέρειες.

Στην πραγματικότητα, οι ειδικοί λένε ότι αυτή η κίνηση με τα χέρια σας κάνει τους ανθρώπους λιγότερο πιθανό να σας εμπιστευτούν.

Το να βάζετε τα χέρια σας στις τσέπες σας κάνει τους ανθρώπους να μην σας εμπιστεύονται.

Αν θέλετε να φανείτε αξιόπιστοι, κρατήστε τα χέρια σας έτσι που μπορούν να τα βλέπουν οι άλλοι, λέει στο bestlifeonline.com η Susan Trombetti , ειδικός στις σχέσεις και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Exclusive Matchmaking. “Όταν οι άνθρωποι έχουν τα χέρια στις τσέπες τους, φαίνεται ότι κρύβουν κάτι. Και κάποιος είναι πιο πιθανό να λέει ψέματα επειδή κρύβει τα χέρια του”, εξηγεί.

Αν κρύβετε τα χέρια σας είναι κάτι που μπορεί να ερμηνευθεί ως «δόλιο και αναξιόπιστο», σημειώνει.
Η γλώσσα του σώματος και ειδικά των χεριών

Γενικά, όταν οι άνθρωποι είναι ανέντιμοι, τείνουν να κοιτούν τις παλάμες τους και όχι τους άλλους ανθρώπους, υποδεικνύοντας ότι συγκρατούν πληροφορίες ή συναισθήματα. «Μπορεί να τα βάλουν στις τσέπες τους ή ακόμα και να τα κρύβουν κάτω από το τραπέζι», σημείωσε ο Μπράουν.

Το να έχετε τα χέρια σας στις τσέπες, σας κάνει να φαίνεστε λιγότερο σίγουροι ή νευρικοί, κάτι που θα μπορούσε να δώσει στους άλλους την εντύπωση ότι δεν είστε αξιόπιστοι. «Οι άνθρωποι γενικά θεωρούν τα άτομα με τα χέρια στις τσέπες ως ανασφαλή», εξηγεί ο Girish Shukla , ειδικός ψυχικής υγείας και ψυχολογίας .

Αυτό το είδος της γλώσσας του σώματος συχνά δείχνει έλλειψη αυτοπεποίθησης, σαν να μην εμπιστεύεται τις λέξεις που βγαίνουν από το στόμα του. «Αφού φαίνεστε ότι δεν είστε σίγουροι για αυτό που λέτε, τότε δεν μπορείτε να περιμένετε από τους άλλους να σας πιστέψουν και αυτό μπορεί να δώσει στους άλλους την εντύπωση ότι λέτε ψέματα», λέει.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, κάποιος που λέει την αλήθεια είναι πιο πιθανό να έχει τα χέρια του ορατά.

«Το να έχετε ανοιχτά τα χέρια ενώ μιλάτε, μπορεί να δώσει στους άλλους την εντύπωση ότι μπορούν να σας εμπιστευτούν και ότι ξέρετε τι μιλάτε», λέει ο Shukla. «Όποτε εκθέτεις τις παλάμες σου σημαίνει ότι δεν κρύβεις τίποτα».

Ενώ το να βάζετε τα χέρια σας στις τσέπες σας είναι σημάδι ότι μπορεί να λέτε ψέματα, το να καλύπτετε το στόμα σας με το χέρι στέλνει το ίδιο μήνυμα, λέει η Trombetti. Η έκφραση του στόματός σας μπορεί να δώσει μια εικόνα για τις αληθινές σκέψεις και τα συναισθήματά σας, επομένως η προσπάθεια να το καλύψετε μπορεί να φαίνεται ύποπτη.

Μπορεί επίσης να φαίνεται ότι κρύβετε κάτι εάν τα χέρια σας είναι σταυρωμένα, λέει. Ακόμα κι αν δεν είστε, αυτή η κλειστή γλώσσα του σώματος εξακολουθεί να σας κάνει να φαίνεστε γενικά «μη ανοιχτοί σε νέες ιδέες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου