ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ


Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Σορμπέ από κόκκινα φρούτα











Υλικά
* 300 ml νερό
* 200 γρ. μαύρη ζάχαρη
* 400 γρ. πολτό από φραμπουάζ
* 200 γρ. πολτό από μύρτιλα
* 100 γρ. πολτό από φράουλες
Εκτέλεση...

1. Παίρνετε ώριμα φρούτα και τα χτυπάτε στο μπλέντερ ελαφρά μέχρι να γίνουν πολτός.

2. Ετοιμάζετε πρώτα το σιρόπι βράζοντας το νερό με τη ζάχαρη επί 10 λεπτά σε σιγανή φωτιά. Στη συνέχεια, το κατεβάζετε από τη φωτιά και το αφήνετε να κρυώσει καλά.

3. Αναμειγνύετε τον πολτό των φρούτων με το σιρόπι και βάζετε το μείγμα στην παγωτομηχανή, ακολουθώντας τις οδηγίες του κατασκευαστή.

4. Αν δεν έχετε παγωτομηχανή βάλτε το σε ένα ανοξείδωτο δοχείο για παγωτό και αφήστε το στην κατάψυξη. Φροντίστε ανά 30 λεπτά να το βγάζετε και να το χτυπάτε με ένα σύρμα. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία 4-5 φορές προκειμένου το σορμπέ σας να είναι αφράτο και κρεμώδες χωρίς κρυστάλλους.

5. Για να το σερβίρετε το βγάζετε από την κατάψυξη και το αφήνετε 5 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου. Το σερβίρετε γαρνίροντάς το με φρέσκα φρούτα του δάσους.

vita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου