Φροντιστήριο στα Γρεβενά: "ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΚΤΟΣ"

ΥΓΕΙΑ

www.careandtourism.com

Φροντιστήριο στα Γρεβενά: "λόγος & αριθμός"

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ


Καντε ΚΛΙΚ

ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΓΡΕΒΕΝΑ

ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΓΡΕΒΕΝΑ

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά
Κάντε ΚΛΙΚ

Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

Μύκονος: Αντώνης Ρέμος και 1.700.000 ευρώ σε πριβέ πάρτι – Το πουρμπουάρ που άφησε πρόεδρος ομάδας


To πάρτι οργανώθηκε και οι 150 καλεσμένοι του πολυεκατομμυριούχου έζησαν μια

βραδιά ξεχωριστή. Ο Αντώνης Ρέμος έδινε το ρυθμό και η διασκέδαση κράτησε μέχρι το πρωί. Η Μύκονος ξανά στο επίκεντρο…

 
 

Ο Αντώνης Ρέμος ήταν ο τραγουδιστής που επέλεξε και έκλεισε για το πριβέ πάρτι. Η Μύκονος συζητάει τις τελευταίες μέρες για τα όσα έγιναν το περασμένο Σάββατο στο Scorpios. Οι καλεσμένοι έφτασαν και παρέμειναν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι σαμπάνιες άνοιγαν η μία μετά την άλλη και τα χρήματα που ξοδεύονταν έκαναν τους υπεύθυνους να τρίβουν τα χέρια τους, από ικανοποίηση.

Η Μύκονος είναι ένα νησί το οποίο επισκέπτονται κάθε χρόνο celebrities, επιχειρηματίες και κόσμος ο οποίος θέλει να ζήσει ένα ιδιαίτερο lifestyle. Και τα περιστατικά που αφορούν σε εξωφρενικά ποσά τα οποία ξοδεύονται είναι πολλά. 

Το περασμένο Σάββατο, ένας επιχειρηματίας από την Βουλγαρία πλήρωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, 1.700.000 ευρώ, προκειμένου ο ίδιος και η παρέα του να διασκεδάσουν πριβέ στο Scorpios με guest τον Αντώνη Ρέμο.

Πρόκειται για τον Kiril Domunchiev, πολυεκατομμυριούχο βιομήχανο και πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Λουντογκόρετς, ο οποίος βρέθηκε στο νησί των Ανέμων για να περάσει μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών.

Η είσοδος στο Scorpios επιτράπηκε μόνο σε 150 άτομα, όλα φίλοι του επιχειρηματία, ενώ η live εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου ξεσήκωσε τους καλεσμένους. Ο Domunchiev πέρασε καλά, διασκέδασε με την ψυχή του και έμεινε τόσο ικανοποιημένος που σύμφωνα με πληροφορίες του mykonoslive.tv, άφησε 60.000 ευρώ σε φιλοδωρήματα!

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου