ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Ηράκλειο: «Βράζουν» για τον ξενοδόχο που έπαιρνε πίσω τα δεδουλευμένα υπαλλήλων του – Τι απαντάει ο ίδιος


Ο ξενοδόχος ενώπιον της δικαιοσύνης μετά τη σύλληψή του, στο Ηράκλειο με προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Τρεις υπάλληλοι έκαναν την καταγγελία και ουσιαστικά κίνησαν τις διαδικασίες…
Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο στο Ηράκλειο εκδικάζεται σήμερα, εξ αναβολής, η υπόθεση εκβίασης με πρωταγωνιστή ξενοδόχο, ο οποίος, ενώ κατέβαλε κανονικά στους τραπεζικούς λογαριασμούς των υπαλλήλων του τα δεδουλευμένα τους, επιδόματα, αποζημιώσεις κ.α., φέρεται στη συνέχεια να ζητούσε εκβιαστικά πίσω μέρος τους.

Μάλιστα, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, την ώρα που παρελάμβανε από εργαζόμενό του 500 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Ο 46χρονος ξενοδόχος την περασμένη Παρασκευή οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για εκβίαση τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, καθώς και για παραβάσεις της εργατικής νομοθεσίας. Ακολούθως, η υπόθεση παραπέμφθηκε να εκδικαστεί στο Αυτόφωρο και αναβλήθηκε για σήμερα, Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου. Στο μεταξύ αφέθηκε ελεύθερος.

Η καταγγελία σε βάρος του ξενοδόχου έγινε από τρεις ξενοδοχοϋπαλλήλους, δύο γυναίκες 22 και 21 ετών και έναν άνδρα 23 ετών, κατ’ αρχάς στο Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων. Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ ο πρόεδρός του Νίκος Κοκολάκης, στη συνέχεια ενημερώθηκαν τόσο ο εισαγγελέας Ηρακλείου όσο και η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας και οργανώθηκε επιχείρηση για την σύλληψη του ξενοδόχου.

Σύμφωνα με τον κ. Κοκολάκη, υπάρχουν μαρτυρίες υπαλλήλων οι οποίες αποδίδουν στον επιχειρηματία ανάλογη στάση και σε άλλους εργαζόμενους, αλλά και σε παρελθόντα χρόνο. Μάλιστα, κάλεσε τους εργαζόμενους να μη φοβούνται και να προχωρούν σε καταγγελίες στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας.

Η άλλη πλευρά ωστόσο, μέσω της συνηγόρου του επιχειρηματία, ισχυρίζεται ότι πρόκειται για αστική διαφορά. Παράλληλα, ο 46χρονος υπέβαλε με τη σειρά του μήνυση κατά των τριών εργαζομένων που τον κατήγγειλαν, αλλά και του προέδρου της Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων νομού Ηρακλείου για συκοφαντική δυσφήμιση.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου