ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Κων/νος Τζάτζης* (Εντυπώσεις και απολογισμός Παγκόσμιας Ημέρας ΑΜΕΑ στα Γρεβενά): "Θράσος ή αγένεια;"


Την Παγκόσμια Ημέρα ΑΜΕΑ επέλεξαν κάποιοι για να επιδείξουν την πρόθεσή τους να κατέλθουν στις επικείμενες εθνικές εκλογές.
 
 
Είναι αδιαμφισβήτητο ότι η παρουσία της αξιότιμης υπουργού Παιδείας, κ. Νίκης Κεραμέως, τίμησε την Εκδήλωση των μαθητών των δομών Ειδικής Αγωγής του νομού μας και προσέδωσε επίσημο χαρακτήρα, όπως αρμόζει στην ημέρα αυτή.

Ωστόσο, οι προαναφερόμενοι, και προς αποφυγήν παρεξηγήσεων πρόκειται για τον πρώην πολιτευτή κ.Σταυρόπουλο και τον πρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π., κ. Τεντόγλου, οι οποίοι παρεισφρήσανε στην εκδήλωση, δεν σεβάστηκαν τη σημασία της παρουσίας της υπουργού και χρησιμοποίησαν την εμφάνισή τους ως ευκαιρία δικής τους προβολής και δημιουργίας εντυπώσεων.
 
Το θράσος περίσσεψε, αφού επιδεικτικά δεν χαιρέτησαν ούτε τον τελετάρχη της εκδήλωσης, ούτε τα στελέχη εκπαίδευσης που ήταν παρόντα, ούτε τους εκπροσώπους της εκκλησίας και της τοπικής αυτοδιοίκησης.
 
Θα πρέπει, όμως να γνωρίζουν, ότι άλλο πράγμα είναι το θεσμικό πλαίσιο, άλλο η διαφήμιση, άλλο οι κοινωνικές δεξιότητες και άλλο ο σεβασμός προς τα πρόσωπα και τις εκδηλώσεις της ευαίσθητης κοινωνικής ομάδας των ΑΜΕΑ και των οικογενειών τους.
 
 
 
Οι παρευρισκόμενοι και όσοι παρακολούθησαν τις δράσεις από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους.


 *Κων/νος Τζάτζης 
 Διευθυντής ΣΜΕΑΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου