ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2022 ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΕΛΠΙΔΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ"

Μετά τη δημοσίευση των Οικονομικών Απολογισμών 2022 και 26ετίας 1997- 2022 ήρθε η ώρα του απολογισμού πεπραγμένων του 2022 και πάνω από όλα η ώρα των εκατοντάδων Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω σε όσους είναι δίπλα στο Σύλλογο ¨ Ε Λ Π Ι Δ Α ¨.

 Θα αρχίσουμε τις ευχαριστίες μας και την ευγνωμοσύνη μας προς τα παιδιά που είναι δίπλα μας και μας εκπλήσσουν με τις εκδηλώσεις αγάπης προς τα παιδιά που στηρίζει ο Σύλλογος μας, αναγνωρίζοντας και αυτά ότι δοκιμάζονται χωρίς να έχουν ευθύνη για όσα ζοφερά συμβαίνουν στις μέρες μας. 
 Ευχαριστούμε από καρδιάς τα παιδιά : ´Ιριδα Ιωάννη Αρμπάρα την τετράχρονη που από τότε που γεννήθηκε προσφέρει κάθε χρόνο, τις μέρες των Χριστουγέννων ενα επανωφόρι σε συνομήλικο κοριτσάκι και Φώτη και Μελίνα Ζέρβα που πρόσφεραν χρήματα από τα Κάλαντα τους για τα παιδιά της ¨ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ¨, τα παιδάκια που άφησαν τρόφιμα στο Μεγάλο Καλάθι της Νάγιας και τα παιδάκια που έρχονται και αγοράζουν δώρα από τα Bazaar του Συλλόγου. Δίπλα σ´ αυτά τα παιδιά βρίσκονται Γονείς και Δάσκαλοι που διδάσκουν αρχές και αξίες και τα θωρακίζουν για το Αύριο. 
 
 
 Τους μαθητές τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών που, με τη δασκάλα τους Δέσποινα Μαυρίδου, προσφέρουν επί σειρά ετών το ποσόν 50 € κάθε Ιούνιο και τους Μαθητές και τις Διευθύνσεις των Δημοτικών Σχολείων, 2ο και 7ο που προσφέρουν τρόφιμα για τα άπορα παιδιά που στηρίζει η ¨ Ε Λ Π Ι Δ Α ¨. 
 Αν και η χρονιά που πέρασε ήταν δύσκολη όπως, είπαμε και στην εκδήλωση Κοπής της Βασιλόπιτας, η ¨Ε Λ Π Ι Δ Α ¨ οικονομικά είχε περισσότερα έσοδα από το 2021 εξ αιτίας σημαντικών προσφορών μελών και φίλων που εκτίμησαν ιδιαίτερα τις δράσεις μας.
Τα ποσά αυτά έκαναν τη διαφορά που ανέβασε το ποσόν των εσόδων στα 21.000€. 
 - Ευχαριστούμε θερμά όσους για να τιμήσουν τους ανθρώπους τους που έφυγαν από τη ζωή κατέθεσαν στο Ταμείο της ¨ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ¨ και είναι οι : 
Βασίλης και Ιουλία Νταμπίκη στη μνήμη των γονιών τους Αθανασίου και Αλεξάνδρας και Κωνσταντίνου και Αγλαίας 1.000 € 
Στη μνήμη Παύλου Βλέτσου, που έφυγε πρόωρα, η οικογένεια του 1.010 € κουτί 50 € HΛΜΑΚ ΑΕΒΕ 1.000, 
Σολωμός Παναγιώτης 150, 
Μήτσιου Αθανάσιος 50, 
Αφοί Νίκ. Καλαμπόκα 30, 
Τσιώλης Χαράλαμπος 50. 
Ιωάννης και Κατερίνα Τολίκα εις μνήμης Χαράλαμπος Μουτάφη 50 €. 
Στη μνήμη Βουβουλίδη Χρήστου οι: Κούγκα Γενοβέφα 50, Κλεισιάρης Γεώργιος 30€, Κλεισάρη Παρασκευή και Μπόγκια Ευαγγελία από 20 € εκάστη. 
Ο Σακελάρης Στέργιος και Συραγώ στη μνήμη Χριστοδούλου Ανθούλας 100 € και Τζιάτζιου Αθηνάς 50. 
Η Τζιρά Δέσποινα στη μνήμη της γιαγιάς της 50 €. 
Οι, Σπανού Δάφνη και φίλοι στη μνήμη Γιώργου Τζημουρώτα 200 €. 
Ο Μιχαϊλίδης Χρήστος και η Βούλα Κλεισάρη στη μνήμη Καγιόγλου Αγγέλου 50 €. 
 
 
Στη μνήμη Αντώνη Πέτσα οι, Κόκκινος Κώστας- Μπόζιου Μαρία 100, Μιχαλογιάννης Γεώργιος 50, η Μπόγκια Ευαγγελία 30 €. 
Στη μνήμη Ζήση Αποστολίδη ο Γεώργιος και η Λούλα Παπαϊωάννου 50 €. ¨ Μενέλαου Γιώτα η σύζυγος του Βασιλική 50 €. ¨ Ιωάννη Λαμπρέτσα η σύζυγος του Βέτα 50 € . ¨ Κατερίνας Φείδα- Ντίνα η Κολονιάρη Αναστασία 30 €. ¨ Θωμά Τσοχαντάρη η Οικογένεια Τσοχαντάρη 50 €. ¨ Θεοχάρη Σπυρίδη η Κοντοδήμου ´Αννα (Αγοράστη Ι.) 100 € (Θεσσαλ.) ¨ Ευθυμίου Μπόγκια η Μπόγκια Ευαγγελία 300 € (εκ των οποίων 100€ για 20 μερίδες φαγητού απόρων),
 Μπόγκιας Γεώργιος και Ελένη 100 € και από 20 εκάστη Δρούγα Δέσποινα, Κλεισάρη Παρασκευή και Κούγκα Γενοβέφα. ¨
 Νίκου Ανέστη η σύζυγος του Τούπαλα Αθανασία 150 €. ¨ του γιού τους Γεωργούλα Δήμητρα και Νικόλαος Αθανασάκης 50 (Κρήτη). 
 ¨ Δημητρίου Γεωργιτσιώτη η Γεωργιτσιώτη Ευαγγελία 55 €. 
 ¨ Παναγιώτη Ντάσιου η σύζυγος του Ματιέτα Ντάσιου 30 € 
 ¨ Γεωργίου Καραγιάννη η Καραγιάννη Νίνα 200 € και οι Καραγιαννης Αλέξανδρος και Μαρίαννα 100 €.
 Ευχόμαστε ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή όσων έφυγαν από κοντά μας και στούς Οικείους να χαρίσει ζωή και υγεία για να τους θυμούνται και να τους μνημονεύουν. 
 - Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους κατέθεσαν για τους σκοπούς της ¨ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ 
¨ Τα επίτιμα μέλη του Συλλόγου Αγοράστη Ιουλία και Βασιλική 700 € 
 Τις Επιχειρήσεις ΑLFA WOOD ΠΙΝΔΟΣ Α.Ε.Β.Ε. 300 €, 
ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε. 300 €, 
 ΚΟΥΤΣΟΜΗΤΡΟΣ TOURS 234 €, 
TAMAM - EΞΙΔΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ 50 €. 
 Τους Συλλόγους, Δρομέων Υγείας και Περιπατητών 60 €, 
Ελπίζω- Στηρίζω 2.180 €. 
 Τον Παπαλαμπρόπουλο Στέλιο και τους φίλους της Μουσικής για ποσό 252,10 € 
 Αυτούς που κατέθεσαν από 100 € , την Παπανικολάου Ηλία Δέσποινα (Θεσσαλονίκη) που ζεί στη Θεσσαλονίκη και έχει στην καρδιά της την ¨ Ε Λ Π Ι Δ Α και τη στηρίζει, 
Τεντόγλου Μίλτο, Ολυμπιονίκη, φτερωτό Πρώτο Αθλητή της Χρονιάς, 
 και Προφέντζα Δημήτριο που διεκδικεί τη ζωή του στις χιονισμένες πίστες και δεν μας ξεχνάει. 
 Αυτούς που κατέθεσαν από 50 € έκαστος, 
Εταιρίδης Ιορδάνης, 
Καραμήτρος Θάνος, 
 Παλάτου Ευαγγελία, 
Παρασκευαϊδου Βάσω, 
Προκοπίου Ελισάβετ, 
Στεφανίδης Στέφανος, 
Τόλιου Ευθυμία (Αγγλία), 
Τρίγωνης Χρίστος. 
 Από 40 € 
Καρκαλέτση Κατερίνα, 
Κοράβου Αριστούλα, 
Κωνσταντή Αναστασία. 
 Από 30 € 
Ατέσης Δημήτριος. 
αι όλους όσους κατέθεσαν μικρότερα ποσά, και το 1 € για την ¨ Ε Λ Π Ι Δ Α ¨ είναι πολύτιμο και ως τέτοιο το προσφέρει όπου χρειάζεται. Ευχαριστούμε και ευγνωμονούνε όσους προσφέρουν φαγητό, τρόφιμα, ρούχα, για να απαλύνουν τα προβλήματα όσων δοκιμάζονται και προσφεύγουν στο Σύλογγο, Μίσιου Νίκη για 80 μερίδες φαγητού, Αγορογιάνη Χαΐδω, Ταρλατζή Λίτσα για φαγητά σε ασθενή, Παπαχρίστο Γεώργιο (Γερμανία) για 70 κ. κρέας, Σπανού Δάφνη 5 κ. και 2 επιταγές 20€, Παπαλαμπρόπουλο Στέλιο 26 μερίδες φαγητού, 22κ.ελαιολάδου, 50 ψωμάκια, ΜπακαΪμη Σούζυ 15 κ. κρέας, Μπόγκια Ευαγγελία 20 μέρ. φαγητού, Ντούντα Ελένη 20 μερ.φαγητού, Τολίκα Αικατερίνη 4 μερ. φαγητού, φοιτήτρια τρόφιμα. Ευχαριστούμε τις επιχειρήσεις,
Ζαχαροπλαστεία ZOOM για 3 Βασιλόπιτες και 50 τσουρέκια για τα δέματα του Πάσχα, 
Ζέρβας Πάναγιωτης για αρτοσκευάσματα, 
Κοτόπουλα ΤΑΚΗΣ κοτόπουλα, 
Καραπατάκη Ελευθερία 50 μερίδες κρέας και 5 δέματα τροφίμων, 
Χατζηζήσης Λάμπρος (Δεσκάτης) 15 κ.τυρί φέτα, 
Μέντσιος Κωνσταντίνος 50 κιλά Όσπρια, 
Παπαθεοδωρου Ευθύμης 50 κ. Όσπρια. 
Ο Σύλλογος ¨ Ε Λ Π Ι Δ Α ¨, πέραν της συμμετοχής με 6 είδη τροφίμων σε 200 δέματα το Πάσχα και 150 τα Χριστούγεννα, πρόσφερε 10 μερ.φαγητού και 182 δέμ. 15κ. περ. 
 Ευχαριστούμε από καρδιάς τα Φροντιστήρια Πράξη και Θεωρία για την αφιλοκερδή 2ετη προετοιμασία μαθήτριας που επέτυχε σε Πανεπιστημιακή Σχολή. 

 Ευχαριστούμε θερμά την καθηγήτρια, φίλη της ¨ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ¨ Κολονιάρη Τασούλα για προσφορά δώρων Bazaar και λαχειοφόρων αγορών καθώς ιδεών και προτάσεων. 
 Ευχαριστούμε τη Θεολογία Τσουκαλά που επί πολλά χρόνια αποτυπώνει τους Οικονομικούς Απολογισμούς του Συλλόγου μας. 
 Ευχαριστούμε από καρδιάς τούς στενούς συνεργάτες της ¨Ε Λ Π Ι Δ Α Σ¨ που υπηρετούν με πίστη την Κοινωνική Πρόνοια του Δήμου Γεύση Σαρουσσαβίδου και Αριστούλα Κοράβου και τίς Περιστέρα Καφετζή από το Βοήθεια στο Σπίτι και Δάφνη Κουτούλα, από την Κοινωνική Πρόνοια του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών, που ήταν οι φύλακες άγγελοι που ομόρφυναν τις τελευταίες ώρες των φίλων μας που έχασαν τη ζωή τους στο ανθρωποκτόνο 2022, Χρήστου και Φωτεινούλας , καθώς και τους Γιατρούς Ζερβό Νικόλαο, Ντόνα Κωνσταντίνα, Συριανό Καχλάν, Δρόσο Γεώργιο, Τζιρά Δέσποινα, Βασιλική Κατή και τους Νοσηλευτές του Νοσοκομείου μας που ξεπερνούν εαυτούς για να βοηθήσουν όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. 
 Ευχαριστούμε από καρδιάς την 11 χρονη Σοφία Οικονόμου (εγγονή Βέττας Κούγκα) που πρόσφερε τα μαλλιά της για να κατασκευασθεί περούκα καρκινοπαθούς. 
 Ευχαριστούμε το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Θεσσαλονίκης για την προσφορά περούκας για συντοπίτισσας μας που αντιμετωπίζει πρόβλημα καρκίνου. 
 Ευχαριστούμε θερμά όσους τίμησαν με τη συμμετοχή τους και την παρουσία τους το φεστιβάλ Πορτίτσας 2022 στο Σπήλαιο Γρεβενών και θα αναφερθούμε ξεχωριστά. 
 Ευχαριστούμε και ευγνωμονούμε τα 90 μέλη της ¨ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ¨ που, πολλά από αυτά για 26 χρόνια αγόγγυστα, είναι δίπλα της, τους εκατοντάδες φίλους που με κάθε τρόπο και μέσον είναι δίπλα μας εκφράζοντας την εμπιστοσύνη στο Σύλλογο μας. ´
Οσα Ε Υ Ρ Ι Σ Τ Ω και να πούμε είναι λίγα και σίγουρα, ίσως ξεχνούμε κάποιους, δεν θα ξεχάσουμε όμως τα Μ.Μ.Ε. των Γρεβενών και τους Πολίτες της Πόλης μας. 

Και βέβαια ευχαριστούμε πάλι τους Δωροθέτες των Bazaar και των Εκδηλώσεων μας. 
Με τιμή Το Δ. Σ. της ¨ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ¨

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου