ΥΓΕΙΑ

ΥΓΕΙΑ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚΚάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 - Ν.Γρεβενών || Λαμπρινή Δ. Κόγιου- Χατζηζήση: "Επανέρχομαι και δηλώνω δυναμικά παρούσα"..


Μετά την
δημοσίευση του ΑΕΤΟΥ , η Νομικός,  Λαμπρινή Κόγιου- Χατζηζήση  επιβεβαιώνει : 

Γρεβενιώτισσες και Γρεβενιώτες,

Ξέρω πως η ενασχόληση με τα κοινά και κατ’ επέκταση με τα προβλήματα του τόπου μου, θα είναι μια διαδικασία απαιτητική και δύσκολη.

Όποιος παίρνει την απόφαση να ενασχοληθεί ενεργά στην πολιτική, καλείται να σηκώσει στους ώμους του τα συμφέροντα και τις ζωές των συμπολιτών του, που θα τον επιλέξουν να τους εκπροσωπήσει κι αυτό από μόνο του προσθέτει ευθύνη και μεγιστοποιεί την ανάγκη για μια ουσιαστική - οργανωτικά και πολιτικά - παρουσία, που θα παράξει έργο απτό και μετρήσιμο.

Όλα τα παραπάνω πρυτάνευσαν στην απόφασή μου να διεκδικήσω με πλήρη ευθύνη την εκλογή μου ως βουλευτή της εκλογικής Περιφέρειας των Γρεβενών στις Εθνικές εκλογές του 2019 με την παράταξη της ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
 
 
4 χρόνια μετά, περισσότερο ώριμη, κατασταλαγμένη στις προτάξεις μου, με ενσυναίσθηση και με απόλυτη τη συνείδηση της ευθύνης, που συνεπάγεται η συμμετοχή μου σε μια τόσο σημαντική διαδικασία και συγκυρία για τη χώρα μας, επανέρχομαι και δηλώνω δυναμικά παρούσα.

Οι συνθήκες και η πραγματικότητα που βιώνουμε & καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε είναι δύσκολες.

Όμως, στα δύσκολα πρέπει όλοι, έχοντας ως γνώμονα το καλό και την ανάπτυξη του τόπου που διαλέξαμε να ζήσουμε, να εργαστούμε και να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας, να δείξουμε ομόνοια, ομοψυχία, θέληση για αλλαγή και κυρίως να συστρατευτούμε σε έναν αγώνα για την ανάληψη δυναμικών πρωτοβουλιών αλλά και απτών λύσεων για τα δυσεπίλυτα προβλήματα που βιώνουμε.

Σήμερα ανοίγω μαζί σας ένα διάλογο... και θέλω να σας διαβεβαιώσω πως αυτός ο διάλογος θα είναι μόνο η αρχή ενός δρόμου προκλήσεων και δυναμικού αγώνα.

Ως νέα γυναίκα, ως εργαζόμενη επαγγελματίας στον τόπο μου, ως μητέρα 4 παιδιών και κυρίως ως ενεργός πολίτης του Νομού μας!


Λαμπρινή Δ. Κόγιου- Χατζηζήση
Υποψήφια βουλευτής ΝΔ  Ν.  Γρεβενών 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου