ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Πέντε από τους 21 Έλληνες ευρωβουλευτές στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης


Κάτι δεν φαίνεται να πηγαίνει πολύ καλά με την εκλογή των Ελλήνων ευρωβουλευτών καθώς πέντε από τους συνολικά 21 που εκλέγει η χώρα, βρίσκονται στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης και ερευνώνται για ποινικά αδικήματα.

Η υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη ανοίγει εκ νέου την κουβέντα για το κριτήριο της ψήφου στις ευρωεκλογές και υπενθυμίζει τις –αναλογικά πολλές- περιπτώσεις Ελλήνων ευρωβουλευτών που μέσα σε μόλις 4 χρόνια έχουν απασχολήσει τη Δικαιοσύνη.

 
 

Τελευταία, πριν από τον Γεωργούλη που κατηγορείται για βιασμό και κακοποίηση, η υπόθεση της Εύας Καϊλή για την εμπλοκή της στο Qatargate. Προηγήθηκαν η περίπτωση Λαγού, Μαρίας Σπυράκη και Γιώργου Κύρτσου.

Η Εύα Καϊλή και το Qatargate

Η Εύα Καϊλή συνελήφθη στις 11 Δεκεμβρίου 2022 για την εμπλοκή της στο σκάνδαλο Qatargate και αντιμετωπίζει κατηγορίες που αφορούν σε συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ξέπλυμα χρήματος και διαφθορά.

Μετά από μήνες στη φυλακή, αποφυλακίστηκε τη Μεγάλη Παρασκευή με βραχιολάκι.

Άρση ασυλίας του Λαγού από το Ευρωκοινοβούλιο

Στις 26 Απριλίου 2021 ψηφίστηκε με τις ψήφους 658 ευρωβουλευτών η άρση ασυλίας του νεοναζί καταδικασμένου ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγού, μέλους της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τον προηγούμενο μήνα εγκρίθηκε η δεύτερη άρση της ασυλίας του Λαγού, που κάθεται στο εδώλιο του κατηγορούμενου στη δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, σε δεύτερο βαθμό.


 
 

Ο Γιάννης Λαγός βρίσκεται στη φυλακή εδώ και δύο χρόνια.

Μαρία Σπυράκη και Γιώργος Κύρτσος

Ο Ευρωπαίος Γενικός Εισαγγελέας έχει ζητήσει την άρση της ασυλίας της Μαρίας Σπυράκη, καθώς ελέγχεται για απάτες εις βάρος του προϋπολογισμού της ΕΕ και του Γιώργου Κύρτσου για χρέη προς το δημόσιο που υπερβαίνουν τις 400.000 ευρώ.

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου