ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 10 Απριλίου 2023

ΣΥΡΙΖΑ: Παραίτηση βουλευτή από τα ψηφοδέλτια


Την παραίτησή της από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές 2023, μόλις λίγες ώρες αφότου αυτά ανακοινώθηκαν ανακοίνωσε η βουλευτής Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, η οποία συνεδριάζει.

Σύμφωνα με πηγές η βουλευτής Κιλκίς είχε προειδοποιήσει πως αν συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του Κιλκίς συγκεκριμένος υποψήφιος εκείνη θα αποχωρούσε.

Ο λόγος για τον Παύλο Τονακίδη, αν και στην ομιλία της στην Κεντρική Επιτροπή δεν τον κατονόμασε, για τον οποίο η κυρία Αγαθοπούλου έχει αφήσει αιχμές για ζητήματα διαφθοράς και εμπλοκής του στο τοπικό σύστημα διαπλοκής.
 
 
Αρκετά στελέχη του κόμματος κάλεσαν την κυρία Αγαθοπούλου να ξανασκεφτεί την επιλογή και να συμμετάσχει τελικά στα ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο Κιλκίς, αλλά η ίδια εμφανίστηκε ανένδοτη.

Ψηφίστηκαν τα ψηφοδέλτια

Τα ψηφοδέλτια του κόμματος τελικά ψηφίστηκαν, χωρίς κατά, αλλά με 22 λευκά, τα οποία φέρεται να εξέφρασαν κυρίως τη διαφωνία σχετικά με την εξέλιξη στο Κιλκίς.

Σημειώνεται ότι οι λίστες των υποψηφίων παρουσιάστηκαν στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να τεθούν στην κρίση των ανωτάτων μελών του οργάνου του κόμματος.

Δεύτερη αποχώρηση


Η Ειρήνη Αγαθοπούλου είναι η δεύτερη βουλευτής του κόμματος που αποσύρεται από τα ψηφοδέλτια, καθώς είχε προηγηθεί η Παναγιώτα Βράντζα, που παραιτήθηκε από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, στον νομό Καρδίτσας.

Όπως είχε δηλώσει η Παναγιώτα Βράντζα «Μετά την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για τις επερχόμενες εκλογές, θα ήθελα, αφού ευχαριστήσω το κόμμα μου για την τιμή και την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου, να δηλώσω ότι αποσύρω την υποψηφιότητά μου».
 
 
Εξηγώντας την απόφασή της η κυρία Βράντζα ανέφερε: «Προσωπικά δεν αντιλαμβάνομαι τη συμμετοχή σε σχήματα και σώματα ως αυτοσκοπό. Αντίθετα, αυτή θα πρέπει να υπηρετεί συγκεκριμένους στόχους και να συνάδει με ξεκάθαρες ιδεολογίες, πολιτικές και πρακτικές προς όφελος της κοινωνίας. Εκτιμώ ότι στην παρούσα συγκυρία, η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο δεν υπηρετεί τους σκοπούς αυτούς».

Και κατέληξε: «Ως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και ενεργός πολίτης, θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, για την απαλλαγή της χώρας από τη χειρότερη κυβέρνηση για το λαό από τη μεταπολίτευση και μετά, συντασσόμενη με την προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα προς το σκοπό αυτό».

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου