ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Επισκέψεις του υποψηφίου Βουλευτή Π.Ε. Γρεβενών της ΝΔ Θανάση Σταυρόπουλου σε ΕΚΑΒ και ΚΤΕΛ Γρεβενών - (εικόνες)

Την Τετάρτη (26/04/2023) ο υποψήφιος βουλευτής Π.Ε. Γρεβενών της ΝΔ Θανάσης Σταυρόπουλος, επισκέφτηκε το ΕΚΑΒ Γρεβενών όπου συνομίλησε με τους εργαζόμενους, που νυχθημερόν παρέχουν τις υπηρεσίες τους σώζοντας ζωές και εξασφαλίζοντας τη μεταφορά των συνανθρώπων τους στις δομές υγείας.

Οι εργαζόμενοι αναφέρθηκαν στις σοβαρές ελλείψεις προσωπικού, οχημάτων, εξοπλισμού και στην ανάγκη εύρεσης κατάλληλου κτιρίου με τις απαραίτητες υποδομές. 
Ο κος Θανάσης Σταυρόπουλος τόνισε ότι η επίλυση των προβλημάτων του ΕΚΑΒ Γρεβενών αποτελεί γι’ αυτόν μία από τις πρώτες προτεραιότητες του και την επόμενη μέρα της εκλογής του, θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να αντιμετωπιστούν όλα τα προβλήματα ώστε να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του ΕΚΑΒ Γρεβενών και η συνέχιση της σπουδαίας προσφοράς του στην κοινωνία των Γρεβενών.


 
 

Επίσκεψη στο ΚΤΕΛ



Την Πέμπτη (27/04/2023) ο υποψήφιος βουλευτής Π.Ε. Γρεβενών της ΝΔ Θανάσης Σταυρόπουλος επισκέφτηκε το ΚΤΕΛ Γρεβενών όπου συνομίλησε με τον πρόεδρο Κ. Ιωάννη Ζιάκα, οδηγούς και εργαζομένους. Ενημερώθηκε για τα προβλήματα, απόρροια της πληθυσμιακής μείωσης της περιοχής, τους στόχους και άλλα σημαντικά θέματα του ΚΤΕΛ Γρεβενών.

Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας
του υποψηφίου Βουλευτή Π.Ε. Γρεβενών της ΝΔ
Θανάση Σταυρόπουλου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου