ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Survivor All Star: «Σφαγή» για τα μάτια του Βασάλου και αποχώρηση με δάκρια


Δε λένε να ηρεμήσουν τα πράγματα στο Survivor All Star. Οι εντάσεις και οι κόντρες των παικτών καλά κρατούν, με ορισμένους να κάνουν τα πάντα προκειμένου να παρατείνουν τη διαμονή τους στον Άγιο Δομίνικο.

Στο χθεσινό επεισόδιο (27/4), ο Γιώργος Λιανός συνάντησε τους παίκτες στον στίβο μάχης για ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου.


Κόκκινοι και Μπλε τα έδωσαν όλα και τελικά αυτοί που επικράτησαν ήταν οι Μαχητές με σκορ 10-6.

Ακολούθησε το συμβούλιο του νησιού, εκεί όπου οι πέντε υποψήφιοι, Εύη Σαλταφερίδου, Σπύρος Μαρτίκας, Τάκης Καραγκούνιας, Γιώργος Ασημακόπουλος και Μελίνα Μεταξά, είχαν τη δυνατότητα να πουν τα τελευταία τους λόγια πριν την ανακοίνωση της αποχώρησης.

Αυτή που αποχώρησε και επιστρέφει στην Ελλάδα είναι η Εύη Σαλταφερίδου, η οποία αντιμετώπισε ψύχραιμα την ετυμηγορία του κοινού, όχι όμως και η Μαριαλένα που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της για την αποχώρηση της φίλης της.


Χαμός για τον Βασάλο

Νωρίτερα, η μεγαλύτερη κόντρα σημειώθηκε ανάμεσα σε Σταυρούλα Χρυσαειδή και Μελίνα Μεταξά. Μήλον της έριδος ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ποια παίκτρια θα κοιμηθεί δίπλα του.

«Χθες το βράδυ, καθώς γυρίσαμε από το Συμβούλιο, οι Μπλε τακτοποιήσαμε τα πράγματά μας στην καινούργια μας καλύβα. Οι Κόκκινοι είχαν πάρει τον δικό τους χώρο και εμείς έπρεπε να βολευτούμε μες στα σκοτάδια. Είπαμε εγώ με τον Σπύρο να κοιμηθούμε δίπλα-δίπλα», ανέφερε αρχικά η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Η Μελίνα γύρισε μέσα στο Συμβούλιο και μου είπε ότι δεν θα πάρω πίσω τη θέση μου. Μου έκανε και beef του τύπου: αν θες, κοιμήσου στο χώμα έξω απ’ την καλύβα. Είπα ότι δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με τη Μελίνα, αδιάφορη μου περνάει ξεκάθαρα», αποκάλυψε η 26χρονη Survivor.

«Κοιμηθήκαμε 5 άτομα στριμωχτά και πήγα τις κουβέρτες μου 20 εκατοστά πιο κοντά στη διαχωριστική γραμμή των Κόκκινων. Και έμαθα ότι η Μελίνα το έκανε θέμα όλο αυτό. Σε μένα δεν είπε τίποτα, τα κάνει όλα off-camera», συνέχισε η Σταυρούλα Χρυσαειδή.
«Της πήρα τον γκόμενο και ζηλεύει;»

«Αυτό που δεν κατάλαβα είναι το τι την ενόχλησε. Το ότι κοιμήθηκα εγώ εκεί; Ότι αυτή ξαφνικά ήθελε να κοιμηθεί δίπλα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και δεν χωρούσαμε; Δηλαδή τι; Της πήρα τον γκόμενο και ζηλεύει; Δεν καταλαβαίνω όλο αυτό το παραλήρημα», συνέχισε η πρωταθλήτρια στίβου Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Από την άλλη πλευρά, στο δικό της cue η Μελίνα Μεταξά έδωσε μία διαφορετική εκδοχή των γεγονότων. Αποκάλυψε πως το πρωί η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Κωνσταντίνος Βασάλος επέστρεψαν μαζί από την τουαλέτα, αφήνοντας υπονοούμενα για τη σχέση τους.

«Επειδή είμαι πρώτη γυναίκα στα στατιστικά; Επειδή θεωρείται κι αυτή δυνατή παίκτρια και είναι πεσμένη; Ίσως την πειράζει κι αυτό. Γι’ αυτό δεν μου δίνει πίσω το κρεβάτι μου και θέλει να κοιμάται δίπλα στον Κωνσταντίνο; Τα θέλει όλα για πάρτη της μάλλον», κατέληξε η Σταυρούλα Χρυσαειδή για τα όσα συμβαίνουν στο Survivor.

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου