ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

ΠΑΙΔΕΙΑ: Συγχαρητήρια μηνύματα από την Περιφερειακή Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, το 1ο ΓΕΛ και το ΕΠΑΛ Γρεβενών



Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων επιλογής για την Τριτοβάθμια εκπαίδευση, εκ μέρους όλων των εκπαιδευτικών της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας  συγχαίρουμε θερμά τους επιτυχόντες/τις επιτυχούσες και τις οικογένειες τους.   

Τιμή για την Περιφέρειά μας αποτελούν οι υψηλές επιδόσεις  των υποψηφίων μας, όπως αυτή μαθητή του 1ου ΓΕ.Λ. Γρεβενών, που με 19.325 μόρια πέτυχε την εισαγωγή του στη Ιατρική Θεσσαλονίκης.  
Όσον αφορά τους υποψηφίους/τις υποψήφιες που δεν είχαν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα, προφανώς επαναπροσδιορίζουν τους στόχους και σχεδιάζουν το επόμενο βήμα πάντα με τη στήριξη των οικογενειών τους αξιοποιώντας τις υπάρχουσες εναλλακτικές επιλογές.  
Η εκπαιδευτική κοινότητα αισθανόμαστε υπερηφάνεια για όλους τους μαθητές και όλες τις μαθήτριές μας. 
Συμμεριζόμαστε τον καλό αγώνα και την αγωνία τους και οι ευχές μας συνοδεύουν όλους και όλες και στο επόμενο βήμα τους. 

 H Αναπληρώτρια Περιφερειακή Διευθύντρια 
Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 
 Δυτικής Μακεδονίας 
 Δέσποινα Παπαδοπούλου, δ. φ.


H Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΓΕΛ Γρεβενών συγχαίρουμε θερμά τα παιδιά της Γ’ Λυκείου, αλλά και τους

απόφοιτους που πέτυχαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις. 
 
 

Κατάφεραν να συγκεντρώσουν μεγάλο αριθμό μορίων έχοντας τη δυνατότητα να επιλέξουν σχολές πρώτης προτίμησης, πραγματοποιώντας με αυτόν τον τρόπο τα όνειρά τους.

Ευχόμαστε στους απόφοιτους πια μαθητές και μαθήτριές μας μας υγεία και δύναμη, καλές σπουδές, καλή ακαδημαϊκή πορεία και δημιουργικά φοιτητικά χρόνια.

Στους γονείς τους αξίζουν συγχαρητήρια για την υπομονή, στήριξη

και ενθάρρυνση των παιδιών τους στον δύσκολο αγώνα τους. Τους ευχόμαστε να έχουν υγεία, να συνεχίσουν να τα υποστηρίζουν και να είναι σίγουροι ότι αυτά θα τους ανταμείβουν και θα τους κάνουν υπερήφανους.

Στους μαθητές-τριες  που δεν τα κατάφεραν, για διάφορους, λόγους θυμίζουμε ότι η αξία τους δεν καθορίζεται από ένα αποτέλεσμα. Υπάρχουν πολλές ακόμα μάχες να δώσουν και θα υπάρξουν σίγουρα και άλλες ευκαιρίες.

Συγχαρητήρια τέλος στους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας που στάθηκαν αρωγοί στον προσωπικό  αγώνα των παιδιών μας εφοδιάζοντάς  τα με τις απαραίτητες γνώσεις για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης ώστε να  έχουν μια  επιτυχημένη και ολοκληρωμένη ακαδημαϊκή πορεία! 

Εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων 

 Η Διευθύντρια 

 Αναστασία Χρυσοστόμου


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ 1ου  ΕΠΑ.Λ ΓΡΕΒΕΝΩΝ


 
 

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου  ΕΠΑ.Λ Γρεβενών  συγχαίρουν τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου για την επιτυχία τους στις πανελλαδικές εξετάσεις και την εισαγωγή τους στις σχολές προτίμησής τους: Ιατρικής, Αρχιτεκτονικής, Πολιτικών Μηχανικών, Χωροτακτών, Γεωπονίας, Πληροφορικής, Οικονομικών, Δασολογίας, Νηπιαγωγών, Πλοιάρχων, Βιβλιοθηκονομίας, Φυσικής Αγωγής, Επιστήμης Υλικών, Υδατοκαλλιεργιών, Πολιτισμικής Τεχνολογίας, Σχεδίασης Προϊόντων, Παραγωγής και Διοίκησης. 

Για όσους δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή υπάρχουν πολλοί δρόμοι επαγγελματικών προοπτικών. Επισημαίνουμε ότι υπάρχει το παράλληλο μηχανογραφικό για τα Δημόσια ΙΕΚ και επίσης προτείνουμε το θεσμό της Μαθητείας διότι προωθείται η διασύνδεση με την αγορά εργασίας και η απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας, αναβαθμίζεται το πτυχίο ΕΠΑ.Λ. από επίπεδο 4 σε επίπεδο 5 (ισότιμο με την πιστοποίηση ΔΙΕΚ) και παρέχεται η δυνατότητα εισαγωγής στα Α.Ε.Ι. χωρίς πανελλαδικές εξετάσεις αλλά με κατατακτήριες στις αντίστοιχες σχολές.


Με εκτίμηση,

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων 

του 1ου  ΕΠΑ.Λ Γρεβενών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου