ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

Λάρισα: «Έπαιξε» το γιατρό για δήθεν τραυματισμένο γιο ηλικιωμένου – Τρομοκρατημένος ο πατέρας έδωσε 45.000 ευρώ σε πλαστική σακούλα

 

Μεγάλη ήταν λεία που απέσπασαν απατεώνες και διαρρήκτες, αφού μόνο σε δύο περιπτώσεις που

καταγγέλθηκαν στην τοπική αστυνομία κατάφεραν να αποσπάσουν συνολικά 70.000 ευρώ σε μετρητά, όπως και χρυσαφικά μεγάλες χρηματικής αξίας, με την δράση των επιτήδειων να προκαλεί παράλληλα προβληματισμό για το ύψος των μετρητών, που διατηρούν πολίτες στα σπίτια τους.


 
 

Στην πρώτη περίπτωση 81χρονος Λαρισαίος έπεσε θύμα των απατεώνων που τηλεφωνούν στο σπίτι και στην κυριολεξία τρομοκρατούν ανυποψίαστους ηλικιωμένους, καθώς εμφανίζουν τα παιδιά τους, είτε να έχουν προκαλέσει θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα είτε να χρειάζονται επειγόντως να υποβληθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις προκειμένου να μην ακρωτηριαστούν κ.λπ.

Οι θρασύτατοι απατεώνες δεν έχουν κανέναν δισταγμό να προκαλέσουν σοκ στα υποψήφια θύματα, προκειμένου να τα χειραγωγήσουν με απώτερο σκοπό να τους αποσπάσουν μετρητά ή χρυσαφικά που έχουν στο σπίτι τους.

«ΧΡΥΣΕΣ ΛΑΜΕΣ»

Ειδικότερα στην περίπτωση του 81χρονου, πρόσφατα και μεσημβρινές ώρες, ένας άγνωστος άνδρας τηλεφώνησε με απόκρυψη προσποιούμενος τον γιατρό του νοσοκομείου.

Λέγοντας ότι ο γιος του 81χρονου ενεπλάκη δήθεν σε τροχαίο ατύχημα και πως πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα στο πόδι. Όπως είναι γνωστό και από άλλες περιπτώσεις, ο υποτιθέμενος γιατρός λέει πως για το χειρουργείο θα χρειαστούν υλικά (λάμες κ.λπ.) που πρέπει να παραγγελθούν από το εξωτερικό και για τον λόγο αυτόν ζητάει χρήματα με την ταρίφα να ξεκινάει από 50.000 ευρώ.

Οι 50.000 ευρώ αποτελούν την… πρώτη τιμή, γιατί ο υποτιθέμενος γιατρός κάνει… «την καρδιά του πέτρα» και δέχεται να παζαρέψει τις χρυσές «λάμες» για να αποδεχθεί τελικά έστω και τις ελάχιστες χιλιάδες ευρώ που μπορεί να έχει το υποψήφιο θύμα στο σπίτι του μαζί και όποια χρυσαφικά.


 
 

Ο 81χρόνος δυστυχώς πείστηκε και –σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε»– τοποθέτησε σε μία πλαστική σακούλα το χρηματικό ποσό των 45.000 ευρώ που κατείχε στην οικία του. Ο 81χρονος κατέβηκε στην είσοδο και παρέδωσε τις σακούλες σε έναν άγνωστο άντρα, ο οποίος για το λόγο αυτόν είχε μεταβεί στο σπίτι του 81χρονου και τον περίμενε έξω από την πόρτα. Με την απάτη να αποκαλύπτεται δυστυχώς εκ των υστέρων και τον 81χρονο να καταγγέλλει τους δράστες στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας, η οποία ερευνά την υπόθεση.

ΚΛΟΠΗ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Τη διάρρηξη του σπιτιού της κατήγγειλε 47χρονη Λαρισαία στο Αστυνομικό Τμήμα Κιλελέρ, που ερευνά την υπόθεση.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν στην αστυνομία, προχθές και σε διάστημα μίας ώρας, από τις 5 έως τις 6 το απόγευμα, άγνωστος παραβίασε την μπαλκονόπορτα δωματίου του σπιτιού της 47χρονη.

Στη συνέχεια, από το υπνοδωμάτιο ο δράστης αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 25.000 ευρώ όπως και αρκετά χρυσαφικά και κοσμήματα (μεταξύ αυτών δαχτυλίδια από λευκόχρυσο, επτά χρυσές βέργες, ένα χρυσό πλεκτό βραχιόλι, δύο χειροποίητα σκαλιστά χρυσά σκουλαρίκια και μία καρφίτσα) πολύ μεγάλης χρηματικές αξίες.

Εφημερίδα Ελευθερία – Βαγγέλης Κακάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου