ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

Γιώργος Κασαπίδης - Λευτέρης Αυγενάκης - Νίκος Παπαθανάσης: Συνάντησεις για την Δυτική Μακεδονία

Τα έργα και τις δράσεις του ΥπΑΑΤ στη Δυτική Μακεδονία συζητήσαμε με το νέο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξής και αγαπητό φίλο Λευτέρη Αυγενάκη, σήμερα στην Αθήνα.
Ιδιαίτερα ενημέρωσα τον Υπουργό για τις μεγάλες ζημιές από τις παρατεταμένες βροχοπτώσεις και τα έντονα φαινόμενα των προηγούμενων μηνών στην Περιφέρεια μας.

Ήδη αποστείλαμε αρμοδίως και τις σχετικές αναφορές τόσο στον ΕΛΓΑ όσο και στο ΥπΑΑΤ για την τεκμηρίωση των αποζημιώσεων που ζητάμε για το σύνολο των ζημιών που δεν καλύπτονται από τον κανονισμό του ΕΛΓΑ.
Γόνιμη και διεξοδική συζήτηση για θέματα της Περιφέρειας μας, είχαμε σήμερα στην Αθήνα με το νέο Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Νίκο Παπαθανάση.

Έργα που αφορούν στο Ταμείο Ανάκαμψης, στο νέο ΕΣΠΑ και στο Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης καθώς και για την έναρξη των προσκλήσεων του ΠΔΑΜ και δέσμευση κονδυλίων για νέες επενδύσεις στη Δυτική Μακεδονία μας και η δημιουργία ταμείου εγγυοδοσίας για τις επενδύσεις αυτές, ήταν μερικά από τα σημαντικά ζητήματα που συζητήσαμε.

Με περισσότερες ευθύνες και αρμοδιότητες σύμφωνα και με την επιθυμία του Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη, ο νέος Υπουργός και φίλος της Δυτικής Μακεδονίας κ. Παπαθανάσης στέκεται στο πλευρό μας με ακόμα περισσότερες δυνάμεις και δυνατότητες, με ειλικρινή διάθεση για την άμεση υλοποίηση του σχεδιασμού που έχουμε ετοιμάσει, για περισσότερα έργα και θέσεις εργασίας στον τόπο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου