ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

Σκοτώθηκε ο Αμερικανός του Πανιωνίου, Ντόνοβαν Τζόνσον-Μάρσαλ


Απότομα κόπηκε το νήμα της ζωής για τον Αμερικανό φόργουορντ Ντόνοβαν Τζόνσον-Μάρσαλ, ο οποίος σκοτώθηκε σε

τροχαίο δυστύχημα.

Ο Ζώης Χρήστου, ο ατζέντης που τον εκπροσωπούσε στην Ελλάδα, έγινε ο μαντατοφόρος της τραγικής είδησης μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση.
 

 

«Ήσουν ένας από τους καλύτερους ξένους παίκτες στη λίγκα μας. Όχι μόνο ένας παίκτης που έκανε τη δουλειά του, αλλά ένας μεγάλος μαχητής και πραγματικός νικητής. Ήσουν ένας από εμάς, κομμάτι του ελληνικού λαού. Όλοι μας σε αγαπούσαμε. Η οικογένεια, οι φίλοι, οι άνθρωποί σου, καθένας με τον οποίος έζησες κι έπαιξες μιλάει για τον σπουδαίο D. Για μένα προσωπικά, ήσουν ένα από τα καλύτερα παιδιά που συνάντησα ποτέ και είμαι πραγματικά περήφανος για σένα. Ανυπομονούσα να σε να δω να παίζεις ξανά εδώ, όπως μου ζήτησες, εδώ στην Ελλάδα. Αλλά ο Θεός αποφάσισε να σε τραβήξει στον ουρανό. Θα μας λείψει το χαμόγελό σου, φίλε. Θα είσαι για πάντα μέρος της ζωής μου. Αναπαύσου εν ειρήνη, φίλε μου, μεγάλε D», έγραψε.

Γεννημένος την 25 Μαΐου του 1992 στο Σέλμπιβιλ του Κεντάκι, ο Τζόνσον-Μάρσαλ ήταν 31 ετών. Στην Ευρώπη πρωτοήρθε το 2020. Παίζοντας πέρυσι στον Αμύντα ήταν ο πρώτος σκόρερ (18π) και ο δεύτερος ριμπάουντερ (6.6). Στον Πανιώνιο της Elite League προοριζόταν να έχει έναν εξίσου κομβικό ρόλο.

Οι ανακοινώσεις της ΕΟΚ και του Πανιωνίου

«Ενας αθλητής που πρόλαβε σε μικρό διάστημα παραμονής στη χώρα μας να διακριθεί, για τις επιδόσεις αλλά και τη συμπεριφορά του, ο Ντόνοβαν Μάρσαλ, έχασε τη ζωή του σε ηλικία 31 ετών με το άκουσμα της είδησης να προκαλεί σοκ.

Η απώλεια του Ντόνοβαν Μάρσαλ προκάλεσε βαθιά θλίψη και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του. Ο Αμερικανός αθλητής μας συστήθηκε με τον Αμύντα στην περασμένη Elite League και η συνολική του παρουσία τον έφερε με μεταγραφή στον Πανιώνιο, για την επόμενη.

Με τραγικό τρόπο, η επιθυμία και του ίδιου να παραμείνει στην Ελλάδα και σε αυτό το πρωτάθλημα, δεν θα εκπληρωθεί. Η μοίρα ήταν πολύ σκληρή μαζί του. Η οικογένεια του ελληνικού μπάσκετ θρηνεί την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, που έστω και λίγο έγινε μέλος της», ανέφερε η ανακοίνωση της ΕΟΚ.
 

 

Από την πλευρά του η διοίκηση του Πανιωνίου σημείωσε στη δική της: «Δυστυχώς είναι αλήθεια…

Η οικογένεια του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, σοκαρισμένη από τον αδόκητο χαμό του Donovan Marshall- Johnson, εκφράζει την οδύνη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Με τον «D» είχαμε καθημερινή συνομιλία προκειμένου να ρυθμίσουμε τις λεπτομέρειες της εγκατάστασής του στην Ελλάδα ώστε να ενσωματωθεί στο πρόγραμμα της ομάδας.

Μας είχε κερδίσει η ευγένεια και το ήθος του και περιμέναμε με ανυπομονησία να τον δούμε στη Νέα Σμύρνη. Η τραγική είδηση της απώλειάς του σε ηλικία 31 ετών μας σοκάρισε.

Αναπαύσου εν ειρήνη αγαπημένε μας D». 

 tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου