ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

Π.Ε. Γρεβενών: Σε εγρήγορση όλοι οι φορείς για την Πυροπροστασία – Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας - (εικόνες)

Με τον καύσωνα να διατηρεί τη θερμοκρασία σε πολύ υψηλά επίπεδα, και με δεδομένη την εκδήλωση διάφορων πυρκαγιών στην Επικράτεια, συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα, Δευτέρα 24/07/2023, στην Αίθουσα Συσκέψεων «Αντώνης Πέτσας» του Γραφείου Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών, το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Γρεβενών, προεδρεύοντος του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών, Αθανάσιου Φωλίνα.

 
 

Παρόντα ήταν στελέχη όλων των αρμόδιων φορέων: ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Γρεβενών, κ. Τρυγώνης, ο Δήμαρχος Δεσκάτης, κ. Κορδίλας, η Υποδιοικήτρια του Στρατοπέδου Γρεβενών, κ. Λυγούρα, ο Αστυνομικός Διευθυντής Γρεβενών, κ. Ντίνας, στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών, της Διεύθυνσης Δασών Γρεβενών, του φορέα Εθνικού Πάρκου Βορείας Πίνδου και του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Γρεβενών.

Διαπιστώθηκαν οι επιχειρησιακές ικανότητες των αρμόδιων υπηρεσιών, οριοθετήθηκε ο τομέας ευθύνης του κάθε φορέα, και συμφωνήθηκε η διαρκής επικοινωνία και στελέχωση όλων των φορέων, για το επόμενο κρίσιμο διάστημα,

 
 

Παράλληλα, αναγνωρίστηκε η προσφορά του έργου εθελοντών και συλλόγων στον τομέα της πυροπροστασίας, ιδίως στην πρόληψη πυρκαγιών, ενώ τονίστηκε και η ιδιαιτερότητα των τοπικών καλλιεργειών και της χλωρίδας εν γένει, με τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα έκαστης να τίθενται υπόψιν των φορέων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης διαβεβαίωσε πως το δυναμικό της Π.Ε. Γρεβενών, και ο ίδιος προσωπικά, παραμένουν σε επαγρύπνηση, αυτό το κρίσιμο διάστημα της κορύφωσης της αντιπυρικής περιόδου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου