ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

Στην κορυφή του κόσμου στη συγχρονισμένη κολύμβηση οι αδελφές Αλεξανδρή με τα χρώματα της Αυστρίας - Αποχώρησαν απο την Εθνική Ελλάδος



Εις γνώση κ συμμόρφωση προς τους αρμόδιους !!!


Γεννημένες στον Βόλο το 2012 έφυγαν για την Αυστρία κατηγορώντας την ελληνική ομοσπονδία συγχρονισμένης κολύμβησης για μεροληψία.

Με απλά λόγια δεν τις καλούσαν στην εθνική ομάδα γιατί δεν είχαν γνωριμίες.

Η επιστολή της αποχώρησης:

"Μετά τη συνεχιζόμενη κατάφωρη αδικία που επιδεικνύεται εις βάρος μας, εκ μέρους του προπονητικού Team και των υπευθύνων της Εθνικής ομάδος της Συγχρονισμένης Κολύμβησης δηλώνουμε ότι αποχωρούμε από την εθνική ομάδα για λόγους ηθικής τάξης, αξιοπρέπειας και μη αξιοκρατικών επιλογών.
Είμαστε 3 αθλήτριες οι οποίες από τριών ετών βρισκόμαστε στα κολυμβητήρια με συνεχείς και πλούσιες συμμετοχές και επιβραβεύσεις του τίμιου και αγνού αγώνα μας. Στόχος μας πάντοτε ήταν το 'ευ αγωνίζεσθαι' για τους εαυτούς μας, την οικογένεια μας, τους προπονητές μας, τις ομάδες μας, την πόλη του Βόλου, και τα τελευταία τρία χρόνια την Εθνική ομάδα.


 
 
Κατακτήσαμε μεταξύ άλλων, το χρυσό μετάλλιο στο solo και στο duetto στο Μεσογειακό Κύπελλο πέρσι στην Ιταλία και φέτος την τέταρτη & έκτη θέση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών στην Ολλανδία (ήμασταν ηλικιακά οι πιο μικρές), Πανελλήνια Πρωταθλήματα, βραβευτήκαμε από τον ΠΣΑΤ (Πανελλήνιο σύλλογο αθλητικών συντακτών) με το έπαθλο κοινωνικής και αθλητικής προσφοράς (Δεκέμβριος του 2010) και περιμέναμε να δώσουμε πάλι χαρές και μετάλλια στην πατρίδα μας στους Μεσογειακούς Αγώνες φέτος το καλοκαίρι στην Ισπανία.

Όμως 'άλλαι αι βουλαί των υπευθύνων. Οι πρώτοι έσονται έσχατοι και οι έσχατοι πρώτοι'. Αντί για μας προτιμήθηκαν στα ατομικά αγωνίσματα άλλες, κυρίως αλλοδαπές αθλήτριες, με άγνωστα κριτήρια και αδιαφανείς μεθόδους. Κατόπιν αυτού και αφού δεν κριθήκαμε άξιες να εκπροσωπήσουμε την Εθνική μας ομάδα όπως ξέρουμε, αποχωρούμε με θλίψη από αυτή και ευχόμαστε καλή τύχη στους υπευθύνους της. Εμείς θα βρούμε τον δρόμο μας σε άλλα αγωνιστικά μονοπάτια, πάντα με πειθαρχία, ηθική, πίστη στον Θεό και καθαρή την ψυχή και την συνείδησή μας".

(Από τις τρίδυμες η μία στο ατομικό πήρε το αργυρό και στο ντουέτο οι άλλες δύο το χρυσό).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου