ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

Nεκρός μάρτυρας υπεράσπισης του Πατέρα Αντωνίου

 

Nεκρός στο κρεβάτι του εντοπίστηκε ο 53χρονος Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος

Ζακάκης της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, βασικός μάρτυρας υπεράσπισης του πατρός Αντωνίου στην υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου».

Σύμφωνα το ekklisiaonline.gr, ο 53χρονος ιερωμένος, υπέστη ανακοπή καρδιάς, ενώ τον εντόπισε νεκρό μια μοναχή.

Μάλιστα, δεν ήταν γνωστό πως ο πατέρας Ιγνάτιος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.


 
 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ήταν ο πρώτος ο οποίος έθεσε εαυτόν υπέρ του πατρός Αντωνίου, ο πρώτος μάρτυρας υπεράσπισης στην υπόθεση της Κιβωτού και κατέθεσε πως όλα όσα αναφέρονται ήταν ψέματα.

Η επαφή με τον πάτερ Αντώνιο

«Η επαφή μου με τον π Αντώνιο Παπανικολάου της Κιβωτού του Κόσμου ξεκίνησε γύρω στο 2014. Τον είχα πάρει τηλέφωνο για να μου βάλει ένα παιδάκι από κακοποιημένη οικογένεια στην δομή και με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση και χαρά την επόμενη ακριβώς ημέρα μου λέει Πάτερ μου στείλτο μου.

»Και έμεινε ίσως και μέχρι σήμερα να βρίσκεται εκεί το παιδί, στη δομή του. Είχε πολλά προβλήματα, οι γονείς του ήταν χωρισμένοι, η μάνα του δεν μπορούσε να το συντηρήσει αλλά ήταν ευγενής ο πατήρ Αντώνιος, με τον πρώτο λόγο χωρίς να με γνωρίζει ,το δέχτηκε το παιδί μου να το πάρει.

»Αυτή η ιστορία με την Κιβωτό δεν εξελίσσεται καλά για την Εκκλησία μας, ειδικά τέτοιες μέρες, έχει μεγάλο αντίκτυπο και φαίνεται και στον έρανο αγάπης που θα γίνει , είναι διστακτικός ο κόσμος.


 
 

Είναι πληγωμένος ο κόσμος γιατί και εμείς δίνουμε δικαιώματα καμιά φορά, ηθελημένα ή αθέλά μας. Η Εκκλησία μας είναι πάνω από όλα,ακολουθεί τον Ιησού Χριστό, όλοι οι υπόλοιποι είμαστε κατ άνθρωπον αμαρτωλοί» είχε πει.

Ο πατέρας Αντώνιος μετά την απολογία του προ ημερών για τις καταγγελίες κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, υποχρεωτικής εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του μία φορά το μήνα και χρηματική εγγύηση ύψους 10.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου