ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 15 Αυγούστου 2023

Νικόλ Σέρζινγκερ: Οι νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Ελλάδα – Γιατί αντέδρασαν οι θαυμαστές της


Η Νικόλ Σέρζινγκερ συνεχίζει να απολαμβάνει τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά και δεν σταματά να αναρτά φωτογραφίες της στα social media.

Από τη στιγμή που πάτησε το πόδι της στη χώρα μας, η γνωστή τραγουδίστρια και πρώην μέλος του συγκροτήματος «Pussycat Dolls», δημοσιεύει συνεχώς, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στιγμιότυπα από τα νησιά που επισκέπτεται και δείχνει να περνά φανταστικά.

Στις αναρτήσεις της πρωταγωνιστεί η Μύκονος, την οποία λατρεύει και επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι.


 
 

Στις τελευταίες φωτογραφίες που δημοσίευσε ποζάρει φορώντας το μαγιό της μπροστά στην πισίνα, με φόντο το γαλάζιο του Αιγαίου και μάλιστα δεν διστάζει να κάνει γκριμάτσες στον φακό.

«Δείτε τον πραγματικό μου εαυτό στις δύο τελευταίες διαφάνειες. Πραγματικά χαζό κορίτσι», γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής της, η οποία μετρά πάνω από 67 χιλιάδες likes.

Ωστόσο, πολλά είναι και τα σχόλια των ακολούθων της που την επικρίνουν επειδή κάνει διακοπές, την ώρα που η πατρίδα της, η Χαβάη, ζει τον απόλυτο εφιάλτη από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

«Γράφεις να προσευχηθούμε για το Μάουι και το μόνο που σε νοιάζει είναι να δείξεις τον εαυτό σου με μπικίνι», της γράφει εξαγριωμένος ένας χρήστης, αναφερόμενος σε προηγούμενη ανάρτησή της, στην οποία η Νικόλ Σέρζινγκερ ζητούσε από το κοινό της να προσευχηθεί για τους συμπατριώτες της και έκανε έκκληση για βοήθεια.

«Απλά κακόγουστο αυτό που κάνεις, με όσα συμβαίνουν στο Μάουι», «Το καταλάβαμε σου αρέσει να βγάζεις φωτογραφίες. Όμως η στιγμή είναι ακατάλληλη», «Το Μάουι καίγεται και εσύ συνεχίζεις τη λαμπερή ζωή σου σαν να μην συμβαίνει τίποτα», «Σταμάτα να ανεβάζεις τέτοιες φωτογραφίες και υποστήριξε τη Χαβάη», είναι επίσης κάποια από τα αρνητικά σχόλια κάτω από τη δημοσίευσή της.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε και την «δίκασαν»


 
 

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου