ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 15 Αυγούστου 2023

Το πιο απαιτητικό εστιατόριο του κόσμου – Πρέπει να ψαρέψεις το ψάρι που θα φας

Υπάρχουν πάρα πολλά περίεργα και ιδιόρρυθμα εστιατόρια ανά τον κόσμο. Έχουμε

δει τα πάντα, από εστιατόρια που κόβουν το κρέας μπροστά στα μάτια των θαμώνων λίγα δευτερόλεπτα πριν το σερβίρουν, μέχρι εστιατόρια που μαγειρεύουν το φαγητό πάνω στο τραπέζι.

Ωστόσο, ένα εστιατόριο στην Ιαπωνία αποφάσισε να το τερματίσει και… δίκαια να θεωρείται ένα από τα πιο απαιτητικά εστιατόρια του κόσμου.

Το πιο απαιτητικό εστιατόριο του κόσμου

Συγκεκριμένα, πριν επιλέξει να φάει κάποιος ψάρι… πρέπει να το ψαρέψει μόνο του, μέσα από μια τεράστια δεξαμενή. Εφόσον το πιάσουν, τότε το δίνουν στον σεφ κι εκείνος με τη σειρά του το μαγειρεύει.

Αρκετοί TikTokers έχουν καταγράψει πλάνα από τα εξαιρετικά καινοτόμα εστιατόρια στην Ιαπωνία – με πολλούς στα σχόλια να μοιράζονται τις ανησυχίες τους για το όλο concept.

@hangrybynature Who do you wanna go fishing with in Japan? #osaka #japan #placestovisit #japantravel ♬ Onepiece – Overtaken – Main Theme – Geek Music

Ένα viral βίντεο από την Αυστραλή ταξιδιωτική blogger Tina Pik κατέγραψε το ταξίδι της στο υποκατάστημα της Οσάκα του Fishing Restaurant Zauo.

Σε αυτό, δείχνει πώς το προσωπικό χτυπά ένα τύμπανο όταν οι πελάτες πιάνουν με επιτυχία ένα ψάρι και πώς οι σεφ ετοιμάζουν στο τέλος γευστικά πιάτα.

Σωρεία αντιδράσεων

Το βίντεο συγκέντρωσε περισσότερες από 17 εκατομμύρια προβολές, αλλά οι αντιδράσεις ήταν ανάμεικτες. Όπως φάνηκε, οι ακόλουθοι της TikToker δεν χάρηκαν και πολλοί με το θέαμα.

Ένας χρήστης είπε: «Προσπαθήστε να το φανταστείτε από την οπτική γωνία του ψαριού» με μια άλλη κοπέλα να σημειώνει: «Το πρόβλημά μου είναι ότι θα λυπάμαι για το ψάρι που έπιασα, θα το βάλω πίσω και θα πάω σπίτι πεινασμένος».

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου