ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Χρήστος Χαντές Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος - Δήλωση υποψηφιότητας

Αγαπητοί συντοπίτες μου, φίλες και φίλοι Γρεβενιώτισσες/τες,
Τα Γρεβενά είναι ο τόπος μας, ο τόπος μου!
Εδώ γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω με την οικογένειά μου. Είμαι παντρεμένος με την Ρούλα Βαρσάμη (Πολιτικός Μηχανικός) κι έχουμε δύο κόρες.
Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής κι Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και είμαι διορισμένος στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Γρεβενών.

Διατελώ μέλος:
 Του Διοικητικού Συμβουλίου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ν. Γρεβενών,
 Του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Ν. Γρεβενών,
καθώς κι αναπληρωτής αιρετός ΠΥΣΠΕ Ν. Γρεβενών.

Επί 12ετίας δραστηριοποιήθηκα στο χώρο της εστίασης ως ελεύθερος επαγγελματίας, γεγονός που με καθιστά γνώστη κι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο του καθημερινού αγώνα που δίνουν οι επαγγελματίες στον τόπο μας.

 
 

Στον χώρο του αθλητισμού ασχολούμαι ενεργά από το 1981 ως παίκτης βόλεϊ του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών (ΓΣΓ), εν συνεχεία ως προπονητής τμημάτων αγοριών κοριτσιών και γυναικών του ΓΣΓ και του Αστέρα Γρεβενών. Σήμερα διατελώ μέλος του ΔΣ του ΓΣΓ. 
Στην πολυετή πορεία μου στα αθλητικά δρώμενα του τόπου μας είναι τιμή μου που συνέβαλα δραστικά με την προσπάθειά μου και την προσφορά μου στην ανάδειξη των ομάδων μας και των παιδιών μας σε περιφερειακό κι εθνικό επίπεδο, σημειώνοντας σημαντικές διακρίσεις κι ανόδους σε εθνικές κατηγορίες.
Ως ενεργός δημότης της πόλης μας, ζώντας κι αφουγκράζοντας τις ανάγκες της, τις προσδοκίες του καθενός από μας αλλά και τη ζοφερή ελπίδα όλων μας για ένα αύριο με προοπτική εξέλιξης, ανάπτυξης κι ανάδειξης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας, ένιωσα ότι είναι υποχρέωσή μου και καθήκον μου να παλέψω με όλες τις ικανότητές μου και να διαθέσω τον εαυτό μου στον αγώνα της τοπικής αυτοδιοίκησης.
 
 

Φίλες και φίλοι μου, συμμετέχω στις επικείμενες εκλογές για τον Δήμο Γρεβενών με τον συνδυασμό του Κυριάκου Ταταρίδη ¨Γρεβενά: Ο τόπος μας… η ζωή μας¨ .
Όλοι μαζί για το μεγάλο άλμα!
Με τιμή ,
Χαντές Χρήστος (Κάκης)
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου