ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΑΛΙΩΤΑ Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος (Χρήστος Τριγώνης "Γρεβενά Δυνατά Μπροστά")


Γεννήθηκα στα Γρεβενά όπου και κατοικώ έως σήμερα. Είμαι παντρεμένη με το Νίκο Γρηγορίου και έχω μια κόρη 12 ετών, την Άννα Μαρία.

Είμαι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός και Πτυχιούχος Μηχανικός Δομικών Έργων. Κατέχω Μεταπτυχιακό Δίπλωμα ΜΒΑ στην Διοίκηση Επιχειρήσεων με κατεύθυνση τα Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης.

Από το 2005 ασκώ το επάγγελμα του Πολιτικού Μηχανικού ως ελεύθερη επαγγελματίας, με κύρια ενασχόληση τη μελέτη και την κατασκευή ιδιωτικών έργων.

 
 

Διετέλεσα επιστημονικός συνεργάτης του Δήμου Γρεβενών και εξωτερικός συνεργάτης της Αναπτυξιακής Γρεβενών και της Δ/νσης Δασών.

Παράλληλα, από το 2015, δραστηριοποιούμαι στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου ως ιδιοκτήτρια ηλεκτρονικού καταστήματος.

Η καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες μου, η διάθεση για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και η ανάγκη για αναβάθμιση της ποιότητας ζωής μας, είναι τα βασικά κίνητρα που με οδήγησαν να συμμετάσχω στον πολυσυλλεκτικό συνδυασμό του Χρήστου Τριγώνη, ενός ανθρώπου με πραγματικό όραμα, θέληση και ικανότητα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου