ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΠΑΚΑ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ με τον Συνδυασμό "Γρεβενά Δυνατά Μπροστά" του Χρήστου Τριγώνη: Στόχων... Συνέχεια

Τα ψηφοδέλτια ολοκλήρωθηκαν δημιουργώντας μια όμορφη ατμόσφαιρα με πρόσωπα νέα και άφθαρτα ,όσο και με άτομα που έχουν ξανασχοληθει με την αυτοδιοίκηση και στους τεσσερις συνδυασμούς.
Πρόσωπα μάλιστα της απερχόμενης δημοτικής αρχής συνεχίζουν εκατέρωθεν στους συνδυασμούς κ Ταταριδη και κ Τριγώνη να δείχνουν ενδιαφέρον για τα κοινά , όσο και προσωπα που δοκιμάζονται για πρώτη φορά .
Όλοι μαζι μια πολυδιάστατη σύνθεση οραμάτων και ιδεών με στόχο την πολυπόθητη πρόοδο της κοινωνίας μας.
Συγκρατώ τις σπουδαίες τοποθέτησεις για το γεωπάρκο Γρεβενών - Κοζάνης που είναι ήδη στα σπάργανα,το αστρονομικό πάρκο του Ορλιακα,τον εναλλακτικό τουρισμό,την αξιοποίηση του ορεινόυ όγκου .Μέσα σε αυτά συμφωνώ για τη δημιουργία μουσείων και ιδιαίτερη αξιοποίηση του παλαιοντολογικου,για την επαναλειτουργία των κατασκηνώσεων Ζιάκα όσο και για την ανάπλαση του υπαίθριου θεάτρου ακόμα και για πιο συμβολικές κινήσεις όπως η απλή μετονομασία του Γ δημοτικού σχολείου σε Κοσμά του Αιτωλού . Αναβάθμιση καθημερινότητας όπως υπόγειες θέσεις πάρκινγκ,παιδικές χαρές ,ποδηλατόδρομοι, αναβάθμιση δημοτικου στάδιου, καθαριότητα και πράσινο είναι αυτονόητες ενέργειες.
ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
Με χρηματοδότικα εργαλεία από ευρωπαϊκά προγράμματα, θα μπορούσε να είναι η απάντηση.Ομως είναι γνωστό ότι αν δε διεκδικήσεις και αν δεν πείσεις ,δε θα λάβεις Για μένα πρωταρχικος στόχος θα ήταν η σχετική αυτονομία της αυτοδιοίκησης βασισμένη στο προφίλ μιας καλοδιοικουμενης επιχειρήσης ,όσο και στην εξωστρέφεια.Εξωστρεφεια που στη σύγχρονη εποχή μπορεί να επιτευχθεί με καταγραφή των δυνάμεων μας και να υλοποιηθεί μεσω μιας ψηφιακής πλατφόρμας.
Η εποχή μας είναι ψηφιακή και αυτό η αλήθεια μας δίνει τεράστιες δυνατότητες καταγραφής, προβολής ,διοίκησης,επίλυσης αιτημάτων,διάχυσης ενημέρωσης.
Ο Δήμος ,οι φορείς ,οι επιχειρήσεις όλοι θα μπορούν να αποτελουν δυναμική της ψηφιακής μας πόλης ,Αυτό θα εξασφαλίσει ευρύτητα στις δυνάμεις μας ,μιας και θα μπορούν να συμμετέχουν συμπατριώτες από άλλα μέρη της Ελλάδας η και εκτός αυτής.

Έτσι δε θα είμαστε πια λίγοι..Αλλά πολλοί και ενωμένοι Ενωμένοι μια γροθιά.
Γιατί...
ΜΟΝΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου