ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

"ΕΛΠΙΔΑ" - Γεωργία Ζεμπιλιάδου: Οι εκλογές έχουν πολιτικό αποτύπωμα

Στη βίαιη  απολιγνιτοποίηση αναφέρθηκε στην αρχή της ομιλίας της

απευθυνόμενη στους κατοίκους της περιοχής Αμυνταίου η Υποψήφια Περιφερειάρχης με τον Συνδυασμό ΕΛΠΙΔΑ για την Δυτική Μακεδονία Γεωργία Ζεμπιλιάδου.

Η απολιγνιτοποίηση  έχει σαρώσει δραματικά τις ζωές μας. Ο Συνδυασμός μας από  την αρχή επεσήμανε  ότι η  μετάβαση στην μετά λιγνίτη εποχή πρέπει να είναι ομαλή. Κανένας από τους Κους Αμανατίδη και Κασαπίδη δεν αντέδρασε στη βίαιη απολιγνιτοποίηση. 

Και σαν να μην έφτανε αυτό  όταν αποφασίστηκε από την Ευρώπη να μας δοθεί το Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης, τα χρήματα έπρεπε να έρθουν σε εμάς για την ανάπτυξη της Δυτικής Μακεδονίας.

Και αυτοί τι έκαναν ; 

Ο μεν Κος Κασαπίδης δεν αντέδρασε, ενώ ο Κος Αμανατίδης ως Βουλευτής  ψήφισε τα χρήματα του ταμείου να δοθούν και  στην Κρήτη.  Δύο μοιραίοι άνθρωποι που τα τέσσερα(4)  χρόνια  που είχαν την εξουσία   έφτασαν τον τόπο μας  στη σημερινή κατάσταση , τολμούν να  ζητούν ξανά την ψήφο μας Αλλά ως εδώ.

Αυτές οι εκλογές έχουν πολιτικό αποτύπωμα, γιατί πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη τους. Η μετάβαση να γίνει δίκαιη, να διαπραγματευτούμε  ώστε το όφελος να επιστρέψει στην Δυτική Μακεδονία.

Έχουμε ήδη  προσφύγει  στο Συμβούλιο της Επικρατείας για να σώσουμε ότι μπορεί να σωθεί από την αγροτική γη και παράλληλα  ζητάμε ένα μέρος από το ενεργειακό πάρκο να χρησιμοποιηθεί για τη   διευκόλυνση των κατοίκων.  Εάν δεν το δεχτούν δε θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια, θα προσφύγουμε στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια.

 Επίσης το Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης να διαχειρίζεται από  εδώ και όχι από  στην Αθήνα.

 Η Γεωργία Ζεμπιλιάδου αφού αναφέρθηκε  στην τραγική μείωση του πληθυσμού της περιφέρειας μας, ανέλυσε την πρόταση του Συνδυασμού για το πρόγραμμα της ορεινότητας αντίστοιχο με αυτό της νησιωτικότητας .  Τόνισε την ανάγκη ενίσχυσης των άνεργων μέσω προγραμμάτων.

 Επίσης αναφερόμενη στον αγροτικό τομέα σημείωσε  ότι  πρέπει να υπάρξουν μέτρα για οικονομικότερο ρεύμα, να ολοκληρωθούν τα αρδευτικά και επίσης να στηριχθεί και να ενισχυθεί  η τυποποίηση και η μεταποίηση των προϊόντων.

Τέλος  έκανε αναφορά στις θέσεις του συνδυασμού  που αφορούν στις μεγάλες υποδομές, στην Υγεία, στον Τουρισμό  στο οδικό και σιδηροδρομικό Δίκτυο.  

Κλείνοντας η Γεωργία Ζεμπιλιάδου  αναφερόμενη στους βασικούς άξονες του  προγράμματος   επεσήμανε  την αναγκαιότητα  άμεσης εφαρμογής ενός Προγράμματος Έκτακτης Ανάγκης για την ενίσχυση των επιχειρήσεων, των Αγροτών, Συνεταιρισμών των νέων, των ανέργων κ.τ.λ. 

Και κατέληξε καλώντας τους κατοίκους της περιοχής Αμυνταίου να πάρουν την ΕΛΠΙΔΑ στα χέρια τους προκειμένου να γίνει η Δίκαιη Μετάβαση Δίκαιη Μετάβαση για όλους. 


Γραφείο Τύπου








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου