ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Συνταγή: Η εύκολη κρέμα βανίλιας είναι ό,τι πιο comfort για τα πρώτα φθινοπωρινά απογεύματα


Με απλά υλικά σε μερικά λεπτά θα έχεις μία βελούδινη αρωματική κρέμα που θα κάνει όλα τα πράγματα να φαίνονται καλύτερα.

Τι θα χρειαστείς: 


 
 

500 ml γάλα κρύο

1 κ.σ. ζάχαρη

1 κ.σ. μέλι

2 κ.σ. κορν φλάουρ

1 βανίλια

Πώς θα το φτιάξεις:

Σε κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το μισό γάλα. Στο άλλο μισό κρύο γάλα ανακατεύουμε τη ζάχαρη και το κορν φλάουρ να διαλυθούν!

Προσθέτουμε το μέλι και τη βανίλια κι έπειτα το ρίχνουμε το μείγμα στο κατσαρολάκι με ζεστό γάλα.

Συνεχίζουμε το βράσιμο σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να πήξει. Γεμίζουμε τα μπωλ και τα αφήνουμε στο πάγκο της κουζίνας.

Μόλις κρυώσουν (αν προλάβουν και δεν τα έχουμε φάει όλα ζεστά) τα βάζουμε στο ψυγείο να παγώσουν. Σερβίρουμε με μπόλικη κανέλα.


 
 

Extra tip: Μπορούμε να βάλουμε ξύσμα από ένα λεμόνι ή πορτοκάλι.

Savoir Ville

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου