ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

Ζωή Ασουμανάκη: Αυτή είναι η Ελληνίδα που βρέθηκε στις 15 πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου - (εικόνες)


Μία θέση στις 15 πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου κέρδισε η Ζωή Ασουμανάκη. Η όμορφη Κρητικιά, η οποία βρέθηκε στην 15άδα του διαγωνισμού ομορφιάς Miss International 2023, μίλησε στο

«Ακόμα δεν είδες τίποτα!» για την εμπειρία που βίωσε στο διαγωνισμό, αλλά και το άγχος της στο κομμάτι της προετοιμασίας.

Η Ζωή Ασουμανάκη κατάγεται από την Κρήτη και εκπροσώπησε τη χώρα μας στο διαγωνισμό ομορφιάς Miss International 2023.
 
 
«Τα συναισθήματα μου όλα είναι θετικά, χαίρομαι πάρα πολύ. Μετά από ένα διάστημα προετοιμασίας είχα απογοητευτεί. Ενώ πήγα με καλή ψυχολογία, βλέποντας τις άλλες χώρες, που είχαν κάνει μεγαλύτερη προετοιμασία σε σχέση με μένα, είπα να πάω να το απολαύσω και ότι είναι να γίνει θα γίνει» είπε στην εκπομπή του MEGA.

«Δεν υπήρχε κάποια συμπάθεια κάποιων χωρών, είχαμε την ίδια αντιμετώπιση. Δεν ένιωσα αδικία. Έβλεπα όμως ότι οι άλλες χώρες είχαν προετοιμαστεί αρκετά. Είχα στήριξη, αλλά άλλες χώρες είχαν αρκετή προώθηση» συμπλήρωσε.

Στις 15 ομορφότερες γυναίκες του κόσμου

Η Ζωή Ασουμανάκη με την παραδοσιακή Κρητική στολή ζωντάνεψε για λίγα λεπτά στη σκηνή του διαγωνισμού την ιστορία της Κρήτης και των περήφανων γυναικών της, φορώντας τη Σφακιανή φορεσιά.

Η μελαχρινή καλλονή Ζωή Ασουμανάκη με καταγωγή από την Κρήτη εντυπωσίασε με την εμφάνιση και την προσωπικότητά της, υμνώντας τη μεσογειακή ομορφιά.

Με την παραδοσιακή Κρητική στολή ζωντάνεψε για λίγα λεπτά στη σκηνή του διαγωνισμού την ιστορία της Κρήτης και των περήφανων γυναικών της, φορώντας τη Σφακιανή φορεσιά.


 
 

Στο γιλέκο και τη φούστα, η οποία κεντήθηκε στο χέρι από τη σχεδιάστρια Βαμβουκά Εύα, είναι αποτυπωμένη η έμπνευση των Κρητών από τη φύση και την ιστορία της περήφανης νήσου κατά τα βάθη των αιώνων.

tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου