ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

ΠΑΝΓΡΕΒΕΝΙΩΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ || Ψήφος εμπιστοσύνης από τους ετεροδημότες στον Κυριάκο Ταταρίδη και στη Παράταξη: «Γρεβενά: ο τόπος μας…η ζωή μας.» - (εικόνες)

Κοντά στους συμπατριώτες μας ετεροδημότες της Θεσσαλονίκης και της Κοζάνης βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών», Κυριάκος Ταταρίδης, 

Άνθρωποι όλων των ηλικιών, που ζουν εκτός Γρεβενών, αλλά που πάντα έχουν στο μυαλό τους τη γενέθλια γη, έδωσαν «ηχηρό παρών» στις αντίστοιχες ομιλίες-συγκεντρώσεις, δείχνοντας πως το μήνυμα για  πανγρεβενιώτικη συσπέιρωση που “εκπέμπει” o κ.Ταταρίδης και η Παράταξη του, «Γρεβενά: ο τόπος μας…η ζωή μας, έχει φτάσει παντού και έχει γίνει «κτήμα» όλων των Γρεβενιωτών, κάτι που θα αποτυπωθεί και στην κάλπη την Κυριακή 8 Οκτωβρίου


 
 

«Πάμε, όλοι μαζί οι Γρεβενιώτες και οι Γρεβενιώτισσες, να μετατρτέψουμε την απογοήτευση σε ενθουσιασμό. Να ξαναβάλουμε τα Γρεβενά μας, τον τόπο μας, σε τροχιά δημιουργίας και ανάπτυξης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ταταρίδης και αφού ανέλυσε το πρόγραμμα δράσης για την επόμενη 5ετία, κάλεσε τους ετεροδημότες να μοιραστούν το όραμα του Συνδυασμού του για ένα Δήμο Γρεβενών λειτουργικό για τους Δημότες και ελκυστικό για τους επισκέπτες και τους ζήτησε να σταθούν αρωγοί και συμπαραστάτες, συμβάλλοντας ενεργά με την εμπειρία τους και τις προτάσεις τους, προς αυτόν το σκοπό. 

Ο Επικεφαλής της παράταξης «Γρεβενά: ο τόπος μας…η ζωή μας.»,  ευχαρίστησε όλες και όλους για την παρουσία τους και την στήριξή τους και επεσήμανε, ότι οι συναντήσεις αυτές με τους ετεροδημότες, θα υλοποιούνται σε τακτή χρονική βάση, προκειμένου, να αφουγκράζεται και την δική τους αγωνία για την ιδιαίτερη πατρίδα τους, και να συνεργάζεται μαζί τους πάνω στα θέματα που απασχολούν τον Δήμο. 

Κλείνοντας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών ανανέωσε το ραντεβού του με τους ετεροδημότες για μια μεγάλη νίκη του Συνδυασμού του την Κυριακή 8 Οκτώβρη.

Άλλωστε, οι εκδηλώσεις σε Θεσσαλονίκη και Κοζάνη,  ήταν μια ακόμα επιβεβαίωση της δυναμικής που έχει η υποψηφιότητα του Κυριάκου Ταταρίδη, η οποία φάνηκε και σε όλες τις εκδηλώσεις μέχρι τώρα από άκρη σε άκρη του Δήμου Γρεβενών, όπως και στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου.

Την ίδια στιγμή, εξάλλου, στο Συνδυασμό «Γρεβενά: ο τόπος μας…η ζωή μας.», προετοιμάζονται για την κεντρική προεκλογική ομιλία την ερχόμενη Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, στις 19:00μμ, στην κεντρική πλατεία Γρεβενών


 
 
>

 
 

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου