ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

Χόλιγουντ: Δέκα σχέσεις διάσημων ζευγαριών που έχουν ξεχαστεί ή δεν τις μάθαμε ποτέ


Love Stories από άλλη εποχή. Διάσημα ζευγάρια που φρόντισαν να κρατήσουν μακρία τις σχέσεις τους από τα φώτα της δημοσιότητας και σίγουρα

πολλοί από εμάς, δεν τις θυμόμαστε καν.

Σάντρα Μπούλον και Μάθιου Μακ Κόναχι

Έκρυβαν τη σχέση τους με πολύ προσοχή. Τόσο πολύ, που όταν οι ταμπλόιντ συνειδητοποίησαν ότι ήταν μαζί, είχαν ήδη χωρίσει. Όπως φαίνεται, ο Bullock και ο McConaughey ήταν μαζί σχεδόν δύο χρόνια και μάλιστα αρραβωνιάστηκαν κρυφά.


 

 

Η άγνωστη σχέση τους
Μπεν Αφλεκ και Γκουίνεθ Πάλτροου

Η διάσημη πρωταγωνίστρια διατηρούσε μακροχρόνια σχέση με τον Μπρατ Πιτ πριν παντρευτεί στην συνέχεια τον τραγουδιστή των Coldplay, Κρις Μάρτιν. Ο Άφλεκ ήταν με την Τζένιφερ Λόπεζ, πριν τον γάμο του με την Τζένιφερ Γκάρνερ. Λίγοι όμως ξέρουν οτι οι δύο τους, Αφλεκ και Πάλτροου, είχαν ένα σύντομο ειδύλλιο μεταξύ 1997 και 2000.



Οι δύο τους είχαν μια έντονη και σύντομη σχέσηΗ σχέση αυτή έγινε γνωστή το 2003 λίγο μετά το περιβοήτο χωρισμό της Κίντμαν με τον Τομ Κρουζ. Ο Κράβιτς της είχε χαρίσει ένα δακτυλίδι και πολλοί πιστεύουν οτι το τραγούδι «Lady», το είχε αφιερώσει στην αυστραλέζα ηθοποιό.

Σύντομο ειδύλλιο

Μπάρμπρα Στρέϊζαντ-Αντρέ Αγκάσι

Ο διεθνούς φήμης τενίστας την σπουδαία ηθοποιό υπήρξαν εραστές, αν και για σύντομο χρονικό διάστημα. Μία σύντομη, δυνατή όμως σχέση μεταξύ του 1992 και του 1993.

H σχέση τους πριν 30 χρόνια

Ντρου Μπάριμορ και Λιουκ Γουίλσον

Πολλά διάσημα ζευγάρια ξεκίνησαν τη σχέση τους από τη συνεργασία τους. Έτσι και οι 2 πρωταγωνιστές που γνωρίστηκαν στις ταινίες «Home Fries» and «Best Man» ήταν ζευγάρι το μακρινό 1997 και η σχέση τους κράτησε 2 χρόνια. Η διάσημη ηθοποιός είχε πει σε συνεντεύξεις της ότι ο Γουίλσον ήταν από τους πιο σημαντικούς άνδρες στη ζωή της.

Μαντόνα και Σον Πεν


 
 

Τον Ιανουάριο του 1989, λίγο πριν γιορτάσουν την τέταρτη επέτειό τους, αποφάσισαν να χωρίσουν. Έκτοτε έχουν προχωρήσει, με τον Sean Penn να ξαναπαντρεύεται δύο φορές (μία με την ηθοποιό Robin Write και μία με την ηθοποιό Leila George) και τη Madonna να ξαναπαντρεύεται μία φορά (με τον σκηνοθέτη Guy Ritchie).

Μια άγνωστη σχέση για πολλούς

Ελάχιστοι θα γνωρίζουν για την σχέση που είχε η «Pretty Woman» με τον Τζάντλερ από τα «Φιλαράκια». Ηταν μία πολλή σύντομη σχέση ανάμεσα στο 1995 και το 1996. Οι δύο τους βρέθηκαν ξανά τέσσερις μήνες μετά σε ένα επεισόδιο της σειράς, το 1997, στο οποίο η Ρόμπερτς έπαιξε τον ρόλο της Σούζι.

Μέλανι Γκρίφιθ και Ντον Τζόνσον

Ντον Τζόνσον και Μέλανι Γκρίφιθ

Πρωταγωνίστησαν τις τρεις τελευταίες δεκαετίες του 20ού αιώνα. Στα μέσα της δεκαετίας του 1970 ξεκίνησαν όλα. Λιγότερο από ένα χρόνο αφότου παντρεύτηκαν, χώρισαν ήδη, για να ξαναβρεθούν το 1989.

Με τις καλύτερες εντυπώσεις η Σερ για τον διάσημο ηθοποιό

Σερ και Τομ Κρουζ

Ποιός  θυμάται οτι το 1985 ο Κρουζ ήταν ζευγάρι με την Σερ. Παρότι δεκαέξι χρόνια μικρότερός της, η Σερ είχε δηλώσει «παθιασμένη μαζί του». Σε μία συνέντευξη που έδωσε το 2013, τον είχε κατατάξει στους πέντε καλύτερους άντρες της ζωής της.

Τζορτζ Κλούνει και Κέλλυ Πρέστον

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ, είχε μια guest εμφάνιση στην εκπομπή «The Facts of Life» της δεκαετίας του 1980. Εκείνη την εποχή έβγαινε με την Kelly Preston πριν εκείνη φύγει και παντρευτεί τον John Travolta.


in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου