ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΤΑΤΑΡΙΔΗ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη και τους υπαλλήλους των Υπηρεσιών

Το κτίριο της ΠΕ Γρεβενών επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης 2/10  ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών, Κυριάκος Ταταρίδης,

συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία μελών του Συνδυασμού του: «Γρεβενά: ο τόπος μας…η ζωή μας», 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους , ο κ. Ταταρίδης και οι συνεργάτες του συναντήθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη, κ. Αθανάσιο Φωλίνα και είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη από την Αντιπεριφέρεια, στα διοικητικά όρια του δήμου Γρεβενών. 

Ο  κ. Φωλίνας τους ενημέρωσε αναλυτικά, τόσο για τα- υπό εξέλιξη – έργα όσο και για τον ευρύτερο σχεδιασμό της Περιφερειακής Αρχής, σχετικά με τις προγραμματικές συμβάσεις και τις συνεργατικές παρεμβάσεις των επόμενων μηνών.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών, ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη  για τη θερμή υποδοχή και τη λεπτομερή ενημέρωση που του παρείχε.

«Η συζήτησή μας με τον κ. Αντιπεριφερειάρχη  ήταν ουσιαστική και πάνω απ΄όλα χρήσιμη σε σχέση με το σχεδιασμό μας για την επόμενη μέρα στον Δήμο Γρεβενών. Προσβλέπω άλλωστε σε μια στενή και εποικοδομητική συνεργασία στο μέλλον με όλους τους αιρετούς εκπροσώπους του τόπου, συνεργασία που θα συμβάλλει καταλυτικά στην αναπτυξιακή πορεία του δήμου μας» δήλωσε στο περιθώριο της επίσκεψής του ο κ.Ταταρίδης.

Αμέσως μετά, ο κ. Ταταρίδης και οι συνεργάτες του επισκέφθηκαν πόρτα- πόρτα όλα τα γραφεία των Υπηρεσιών της ΠΕ Γρεβενών και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν σε πολύ θερμό κλίμα  με τους υπαλλήλους, οι οποίοι ευχήθηκαν στα μέλη και τον επικεφαλής της Παράταξης «Γρεβενά: ο τόπος μας…η ζωή μας», καλή επιτυχία στην εκλογική αναμέτρηση της 8ης Οκτωβρίου.

 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου