ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Γρεβενών Κυριάκος Ταταρίδης ενημερώθηκε από τον (απερχόμενο) Γιώργο Δασταμάνη, για όλα τα τρέχοντα ζητήματα του Δήμου

Συνάντηση με τον απερχόμενο Δήμαρχο Γρεβενών, Γιώργο Δασταμάνη, είχε το πρωί της Δευτέρας 30/10 ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος, Κυριάκος Ταταρίδης. 
 
 
Στη διάρκεια της πρώτης επίσημης συνάντησής τους, που πραγματοποιήθηκε -σε πολύ καλό κλίμα- στο γραφείο του Δημάρχου, ο κ.Ταταρίδης, ενημερώθηκε για όλα τα τρέχοντα ζητήματα του Δήμου. 
Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Γρεβενών, χαρακτήρισε «ουσιαστική και γόνιμη» την συνάντηση, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου από την 1η Ιανουαρίου 2024. 
Στη συνάντηση τέθηκε η βάση για την περαιτέρω ενημέρωση του Κυριάκου Ταταρίδη και των συνεργατών του (νεοεκλεγέντων Δημοτικών Συμβούλων) για όλα τα θέματα από τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες. 

 
 
Σε αυτό το πλαίσιο, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, ο κ. Ταταρίδης θα επισκεφθεί διαδοχικά όλες τις υπηρεσίες του Δήμου, έχοντας παράλληλα την ευκαιρία για μια πρώτη επαφή γνωριμίας και συζήτησης με όλους τους δημοτικούς υπαλλήλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου