ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

«Μις Υφήλιος 2023» || Αυτή είναι η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο: Sheynnis Palacios (vids)

Στον διαγωνισμό «Μις Υφήλιος 2023», που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (18/11), στην πρωτεύουα του Ελ Σαλβαδόρ, Σαν Σαλβαδόρ, τον τίτλο της ομορφότερης γυναίκας στον κόσμο κέρδισε η Sheynnis Palacios, από τη Νικαράγουα.

Στη 2η θέση βρέθηκε η Μις Ταϊλάνδη, Anntonia Porsild, και ακολούθησε, στην 3 θέση, η Μις Αυστραλία, Moraya Wilson.

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου γύρου, οι τρεις πρώτες διαγωνιζόμενες δέχθηκαν την ίδια ερώτηση:

«Αν μπορούσατε να ζήσετε ένα χρόνο στη θέση μίας άλλης γυναίκας, ποια θα επιλέγατε και γιατί;».

 
 

Η Palacios επέλεξε τη Βρετανίδα φιλόσοφο και φεμινίστρια του 18ου αιώνα, Mary Wollstonecraft, η οποία, όπως είπε η νικήτρια, «έσπασε τα στερεότυπα και έδωσε μια ευκαιρία σε πολλές γυναίκες».

«Δεν υπάρχουν περιορισμοί για τις γυναίκες σήμερα», πρόσθεσε.

Η Palacios αποφοίτησε με πτυχίο στα μέσα μαζικής επικοινωνίας από το Universidad Centroamericana. Έχει πάθος με την παραγωγή και την επεξεργασία περιεχομένου βίντεο, σύμφωνα με το βιογραφικό της στο διαγωνισμό.

Παράλληλα, ήταν ειλικρινής για τις μάχες της με την ψυχική υγεία, καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού της προς την κορυφή.

Στο βίντεο της Voice for Change, είπε ότι άρχισε να έχει έντονες κρίσεις άγχους, ενώ ήταν στο πανεπιστήμιο. Ξεκίνησε το project “Understand Your Mind” για να υποστηρίξει τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας.

O νικήτριες των εθνικών διαγωνισμών 84 χωρών συμμετείχαν στο φετινό “Miss Universe”, που κρίθηκε από μια επιτροπή που περιελάμβανε το μοντέλο Halima Aden, τον σταρ του “Queer Eye”, Carson Kressley, την influencer του TikTok, Avani Gregg και δύο πρώην νικήτριες, την Janelle Commissiong από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο (Miss Universe 1977) και την Iris Mittenaere από τη Γαλλία (Miss Universe 2016).

Σύμφωνα με το CNN, 20 φιναλίστ ανακοινώθηκαν στην αρχή της λαμπερής εκδήλωσης του Σαββάτου (18/11), ενώ μετά τον γύρο με τα μαγιό, ο αριθμός των φιναλίστ μειώθηκε σε 10. Η εμφάνιση με το βραδινό φόρεμα περιόρισε τον αριθμό των διαγωνιζόμενων στις 5.


 
 

Πολλές διαγωνιζόμενες έγραψαν ιστορία στο διαγωνισμό “Miss Universe 2023”. Η Erica Robin, η οποία φόρεσε μπουρκίνι κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού με μαγιό, ήταν η πρώτη «Μις Πακιστάν». Εντωμεταξύ, η “Miss Colombia”, Camila Avella, έγινε η πρώτη παντρεμένη γυναίκα και μητέρα, που συμμετείχε στο διαγωνισμό, από τότε που ο διαγωνισμός άλλαξε τους κανόνες του, τον Αύγουστο του 2022.

mynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου