ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ : Επίσκεψη του νεοεκλεγή Δημάρχου Κοζάνης, κου Ιωάννη Κοκκαλιάρη

 Τη ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ επισκέφθηκε τη Δευτέρα 20/11/2023 ο νεοεκλεγής   Δήμαρχος Κοζάνης, κος Ιωάννης Κοκκαλιάρης,

συνοδευόμενος από τους κυρίους Ιωάννη  Ιωαννίδη και Κωνσταντίνο Κουρού, υποψηφίους και εκλεγέντες με το συνδυασμό «Μαζί για την Κοζάνη».

Τον κ. Κοκκαλιάρη υποδέχθηκαν ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, κ. Μαυρίδης Δημοσθένης και ο Διευθυντής Σχεδιασμού και Ανάπτυξης, κος Τσιόπτσιας Κωνσταντίνος 

Στη συνάντηση συμμετείχαν και οι κύριοι Παπαγόρας Παντελής, Καφάσης Περικλής, Γρηγορόπουλος Αντώνης και Καραθάνος Δημήτριος, διευθυντικά στελέχη της εταιρίας.

Κατά την συνάντηση, ο κ. Μαυρίδης, παρουσίασε τη δραστηριότητα και το έργο της ΔΙΑΔΥΜΑ στην Δυτική Μακεδονία αναφορικά με την διαχείριση των αποβλήτων εν γένει και τον σχεδιασμό της εταιρείας για την επόμενη περίοδο, η οποία συμπίπτει με την μετάβαση στην μεταλιγνιτική εποχή.


 
 

Ο κος Τσιόπτσιας αναφέρθηκε στις ειδικές δράσεις που αναπτύσσει η ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ με το Δήμο Κοζάνης και ειδικότερα στη διαχείριση βιοαποβλήτων, Επικίνδυνων Οικιακών Αποβλήτων (ΕΟΑ), τηγανελαίων, καθώς και στη συνεργασία των δύο φορέων για την υλοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (NEUTRON κ.α.) 


Τέλος αναφέρθηκε και στα μελλοντικά έργα που έχουν δρομολογηθεί στην Τοπική Μονάδα Διαχείρισης Αποβλήτων (ΤΜΔΑ) Κοζάνης, όπως η δημιουργία Κέντρου Διαχείρισης Επαναχρησιμοποιούμενων Υλικών (ΚΔΕΥ).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου