ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

Πίτσα αρωματική σε λωρίδες..

Πίτσα κανονική έχετε σίγουρα φάει. Δοκιμάστε και αυτή και πείτε μας την γνώμη σας!
ΥΛΙΚΑ

1 δόση ζύμη πίτσας ή κάνουμε μόνη μας τη ζύμη με…
200 γρ, αλεύρι για όλες τις χρίσεις.
2 κουταλάκια μαγιά ξερή
2 κουταλάκια ζάχαρη
1 κουταλάκι αλάτι
2 κουταλιές λάδι
1 ποτήρι χλιαρό νερό

Για τη σάλτσα:
1 ντομάτα
1 πιπεριά
1 κουταλάκι σάλτσα κόκκινης πιπεριά (καυτερή προαιρετικά)
2 σκελίδες σκόρδο
2-3 κουταλιές λάδι
αλάτι, πιπέρι, θυμάρι και ρίγανη
150 γρ μοτσαρέλα

Εκτέλεση:
Κάνουμε μια μαλακιά ζύμη να μην κολλάει στα χέρια μας , τη σκεπάζουμε με μεμβράνη μέχρι να διπλασιαστεί, περίπου 30-40 λεπτά.

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 250 βαθμούς στην κάτω αντίσταση, που είναι για πίτσα, ή στις αντιστάσεις στη μεγαλύτερη θερμοκρασία του φούρνου σας.
Διαφήμιση


Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το τυρί στο μούλτι και τα αλέθουμε.

 
 

Ανοίγουμε το ζυμάρι με τα χέρια μας λαδωμένα σε μία λαδόκολλα.

Απλώνουμε τη σάλτσα και πασπαλίζουμε με το κασέρι.

Χαράζουμε με τη ροδέλα λωρίδες , βάζουμε την πίτσα με τη λαδόκολλα επάνω στη σχάρα για να γίνει τραγανή, αν όχι… στο ταψί της κουζίνας και ψήνουμε 10 έως 15 λεπτά ανάλογα το πάχος τις ζύμης την παρακολουθούμε μην την κάψουμε.





Όταν σχεδόν έχει ψηθεί τη βγάζουμε την ξαναχαράζουμε και την βάζουμε στον σβηστό φούρνο για 2-3 λεπτά να ξεχωρίσουν οι ράβδοι!

xrysessyntages.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου