ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

Απάντηση της νεοεκλεγείσας Δημοτικού Συμβούλου δήμου Ηρακλεωτών Αλεξίου Μαρία προς τον Αντιδήμαρχο τεχνικών έργων κ.Τριγώνη Χρήστο..



Αγαπητέ κύριε Αντιδήμαρχε, υποψήφιε Δήμαρχε και σε έναν μήνα περίπου

Αρχηγέ της Αντιπολίτευσης του Δήμου μας,

Φαίνεται πως δεν καταφέρατε ακόμη να συνειδητοποιήσετε πως ο γρεβενιώτικος λαός σας τοποθέτησε στον ρόλο της αντιπολίτευσης και επιχειρείτε με ένα πικρόχολο κείμενο και ταυτόχρονα υπονομευτικό για την κοινωνική μας συνοχή, να επιτεθείτε τόσο στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο όσο και σε εμένα προσωπικά ως νεοεκλεγείσα Δημοτική σύμβουλο της Δημοτικής Ενότητας Ηρακλεωτών, όταν μάλιστα ακόμη δεν αναλάβαμε τη διοίκηση του Δήμου.

Δείτε και:  O Συνδυασμός “ΓΡΕΒΕΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ” για τις σημερινές δηλώσεις Ταταρίδη: «Άλλα ντ’ άλλα, της Παρασκευής το γάλα…» 


 
 

Ο κ.Ταταρίδης από πολύ νωρίς, χωρίς να υπολογίσει το πολιτικό κόστος αναφέρθηκε σε όλους τους τόνους και με συγκεκριμένες προτάσεις για το κρίσιμο θέμα των παλαιοντολογικών ευρημάτων, κάτι που διατύπωσε καθαρά και στην ομιλία του στη Μηλιά κατά την προεκλογική περίοδο.

Ο κ.Ταταρίδης με στοχευμένες κινήσεις του έχει ήδη συναντηθεί με τον καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών κ.Δημάκη για τις αρχαιολογικές ανασκαφές στον Άγιο Γεώργιο που θα γίνουν την επόμενη χρονιά, τις οποίες ο δήμος μας θα στηρίξει με ότι χρειαστεί, ενώ πριν αναλάβει τα καθήκοντά του επισκέφθηκε τον χώρο των ιαματικών πηγών της Κιβωτού με τον πρώην δήμαρχο Ηρακλεωτών κ.Σταμπουλίδη Χρήστο και τον Πρόεδρο της Κιβωτού κ.Τσουφλίδη Φώνη για να εξετάσει με σοβαρότητα τις αξιοποίησής τους, ενώ σχεδιάζει τις επόμενες μέρες να επισκεφθεί την ιερά μονή  των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στον Ταξιάρχη και να ενημερωθεί για την πρόοδο του έργου του γεφυριού του Πασά.

Θα υπάρξουν και άλλες επιλογές που θα αποδείξουμε το τεράστιο ενδιαφέρον που έχουμε για το μέλλον της περιοχής μας, ενώ ακόμη δεν αναλάβαμε τον νέο μας ρόλο. Η πολιτική μας είναι πως ότι σημαντικό ως αρχαιολογικό και φυσικό πλούτο διαθέτει ο πρώην Δήμος μας θα το αναδείξουμε και θα το στηρίξουμε επενδυτικά με κάθε δυνατό τρόπο.

Δείτε και: Η τοποθέτηση του προέδρου της Τ.Κ. Μηλιάς Γρεβενών σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Ταταρίδη για τη μεταφορά του μουσείου Φυσικής Ιστορίας..


 
 

Θα περάσω όμως στο θέμα της ανερχόμενης ιδιότητάς μου ως Δημοτικού Συμβούλου.

-Ποιος είναι ο ρόλος και τα καθήκοντα ενός δημοτικού συμβούλου;

Ένα από αυτά που θα επικαλεστώ είναι το να εκφράζει τη γνώμη του και να ψηφίζει κατά συνείδηση, αποβλέποντας πάντοτε στην εξυπηρέτηση του συνόλου των δημοτών.

-Πώς θα επέλθει αυτό;

Με τον διάλογο φυσικά, με άμεση επαφή με τους δημότες και όχι με ‘’ραβασάκια’’. Έχοντας πάντοτε σεβασμό σε κάθε πολίτη που απαρτίζει τον νομό μας, κύριο μέλημά μου είναι οι συνεχείς συναντήσεις μου, η άμεση επικοινωνίακαι φυσικά το να αφουγκράζομαι κάθε άποψη. Δεν θα λειτουργήσω ποτέ ως μονάδα και πάντοτε θα προάγω το γενικό συμφέρον το οποίο όπως προανέφερα καθορίζεται από πολλές συζητήσεις και συναντήσεις.

Ένας εύρωστος Δήμος μπορεί να στηρίξει με πολλά προγράμματα και την περιοχή μας αλλά και τον Γρεβενιώτικο λαό στο σύνολό του, γιατί έτσι κ.Τριγώνη λειτουργεί μια οργανωμένη κοινωνία.

Αφού στο πικρόχολο κείμενό σας αναφερθήκατε σε ανακρίβειες σχετικά με τις προγραμματικές μας θέσεις, καταλήξατε στο τέλος στο πλέον επικίνδυνο βήμα… για την κοινωνική μας συνοχή, σπέρνοντας μίσος και διχόνοια μεταξύ της νέας Δημοτικής αρχής και των κατοίκων της Μηλιάς.

κ.Τριγώνη και εμείς στο καλό του Δήμου μας αποσκοπούμε και όχι στην πλήρη καταστροφή του!

Δείτε και:  Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ του ΠΡΟΕΔΡΟΥ Τ.Κ. ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΣΑΡΑΝΤΗ ΚΛΩΝΑΡΑ για το ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΗΛΙΑΣ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΑΞΟΝΑ Δ.Ε. ΗΡΑΚΛΕΩΤΩΝ

Επίσης, όσον αφορά τις ικανότητες, τα οράματα, τη σοβαρότητα, τις προοπτικές και τους στόχους φαίνεται πως δεν σας είναι κατανοητά και πολύ, ωστόσο καλύτερα να τα αφήσετε αυτά διότι είναι πολύ ΝΩΡΙΣ να κρίνετε και για αυτό μην βιάζεστε, θα έρθει η ώρα που όλα θα τεθούν ενώπιών μας.

Τέλος, ο κ.Ταταρίδης, όπως γνωρίζετε ή τουλάχιστον ελπίζω να γνωρίζετε, δεν εμφανίστηκε ξαφνικά και τυχαία στην κοινωνική και πολιτική ζωή και είναι ένας Γρεβενιώτης με βαρύ πολιτικό ιστορικό και προσφορά στην πρώην θητεία του και όχι μόνον.

 



Με εκτίμηση,
Αλεξίου Μαρία
Δημοτική Σύμβουλος δήμου Ηρακλεωτών

1 σχόλιο:

  1. Δεν απαντάτε ξεκάθαρα είστε υπέρ της μεταφοράς η όχι διφορούμενες απαντήσεις που είναι αρεστές σε κάποιους μακριά από εμάς ΥΓ το ποτήρι η άδειο είναι η γεμάτο όχι μισό άδειο; η μισό γεμάτο ?;???

    ΑπάντησηΔιαγραφή