ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

H UEFA παρουσίασε την μπάλα του Euro 2024 -Η FUSSBALLLIEBE, μπάλα με αισθητήρες και τσιπ

Η «αγάπη του ποδοσφαίρου» (Fussballliebe όπως ονομάζεται) είναι η νέα μπάλα, η οποία είναι «εφοδιασμένη» με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Η μπάλα της διοργάνωσης θα είναι γεμάτη από αισθητήρες και ειδικά τσιπ προκειμένου να βοηθά τους διαιτητές στη λήψη των αποφάσεων, όπως το οφσάιντ ή αν πέρασε την γραμμή του τέρματος (η μπάλα θα είναι συνδεδεμένη με το σύστημα του ημιαυτόματου οφσάιντ).

«Το Euro αποτελεί την κορυφή των διοργανώσεων εθνικών ομάδων στην Ευρώπη και δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι κάθε πτυχή, από τους χώρους διεξαγωγής μέχρι τον εξοπλισμό, τηρεί τα υψηλότερα πρότυπα. ποιότητας και απόδοσης. Είμαστε, όπως πάντα, βέβαιοι ότι η FUSSBALLLIEBE της adidas θα σημειώσει άλλο ένα βήμα στην κοινή μας αφοσίωση στην αριστεία», δήλωσε ο Ζβόνιμιρ Μπόμπαν, τεχνικός διευθυντής της UEFA.


 
 

«Ο σχεδιασμός της FUSSBALLLIEBE αντιπροσωπεύει την κίνηση της μπάλας και την ενέργεια του παιχνιδιού μέσα από εμφανή σχήματα μαύρων φτερών που τονίζονται με πολύχρωμες άκρες, καμπύλες και κουκκίδες. Η χρήση έντονου κόκκινου, μπλε, πράσινου και πορτοκαλί γιορτάζει τόσο τη ζωντάνια που φέρνουν οι διαγωνιζόμενες εθνικές ομάδες στο τουρνουά όσο και την αγνή απλότητα του ποδοσφαίρου που προσελκύει τόση αγάπη από τους οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Οι εικονογραφήσεις καθενός από τα στάδια του τουρνουά εμφανίζονται στην μπάλα μαζί με το όνομα κάθε διοργανώτριας πόλης» αναφέρει για την μπάλα του Euro η UEFA.

Μετά τα αποκαλυπτήρια της FUSSBALLLIEBE, ξεκινά πενθήμερη δράση στο Ολυμπιακό στάδιο του Βερολίνου, με αστέρες του ποδοσφαίρου που θα δοκιμάσουν τη νέα μπάλα.

Το Euro 2024 θα πραγματικοιηθεί από τις 14 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου του 2024. Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν σε: Βερολίνο, Κολωνία, Ντόρτμουντ, Ντίσελντορφ, Φρανκφούρτη, Γκελζενκίρχεν, Αμβούργο, Λειψία, Μόναχο και Στουτγάρδη.


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου