ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

«Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;»: Το τέλος που δεν περίμενε κανένας, γιατί δεν το είδαμε ποτέ και το remake 24 χρόνια μετά


Το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;», που προβλήθηκε στο Mega, πριν από 24 χρόνια, τερματίστηκε άδοξα στο 7ο επεισόδιο, λόγω διαφωνιών, με το τηλεοπτικό κοινό να αναρωτιέται ακόμη και σήμερα, ποιο θα ήταν το τέλος της σειράς.

H είδηση της πιθανής επιστροφής της σειράς, ενθουσίασε το τηλεοπτικό κοινό, καθώς είχε ένα από τα πιο πλούσια καστ όλων των εποχών σε κωμική σειρά, είχε κάνει ένα φανταστικό ξεκίνημα και οι ατάκες της έμειναν στην τηλεοπτική ιστορία.

Το Mega θέλει να δώσει μία ευκαιρία στους δημιουργούς να ολοκληρώσουν τη σειρά, όπως την είχαν φανταστεί, ακόμα και αν το καστ είναι διαφορετικό, ακόμα και αν όλοι έχουν μεγαλώσει 24 χρόνια, ώστε το φινάλε που είχαν σχεδιάσει οι δύο συγγραφείς να βγει επιτέλους στον αέρα.

Μερικά χρόνια μετά το κόψιμο της σειράς, την απάντηση για το ποιο θα ήταν το ανατρεπτικό φινάλε, τι είχε δώσει ένα δημοσίευμα των Νέων. Πρόκειται για μία σειρά που θα ολοκληρωνόταν μέσα σε 30 επεισόδια των 45 λεπτών.
Το τέλος της σειράς «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;»

«Το παιχνίδι βρίσκει τις τέσσερις φίλες κερδισμένες. Σκοτώνουν τον καθηγητή και ακολουθεί μία περίοδος τρόμου, ενοχών, τύψεων, πισωγυρισμάτων όπου τις φέρνει πολύ κοντά στις αστυνομικές αρχές. Όταν ο φόβος να τις ανακαλύψουν δεν είναι πλέον ορατός, αρχίζουν να ηρεμούν και να νιώθουν για πρώτη φορά στη ζωή τους μια πρωτοφανή δύναμη.

Λίγο πριν από το τέλος της ιστορίας τους, μπαίνουν σε ένα δίλημμα. Ο καθηγητής σύμφωνα με το δικό τους δίκιο, έπρεπε να πληρώσει. Είναι απόλυτα σίγουρες ότι έκαναν το σωστό, αλλά νιώθουν μέσα τους πως κι αυτές πρέπει να πληρώσουν. Έτσι λοιπόν παρουσιάζονται στον εισαγγελέα λέγοντας πως είναι αυτές που διέπραξαν τον φόνο του καθηγητή.

Στην αρχή δυσκολεύεται να τις πιστέψει, αλλά γρήγορα η αλήθεια έρχεται στο φως. Το θέμα γίνεται πρωτοσέλιδο και συγκλονίζει την κοινή γνώμη, η οποία φυσικά διχάζεται. Μέσα στη δικαστική αίθουσα βρίσκουν φανατικούς υποστηρικτές που ούτε καν τους υπολόγιζαν.

Η κοινωνία που μέχρι εκείνη τη στιγμή τους είχε δείξει ένα σκληρό πρόσωπο, τις δικαιώνει – ουσιαστικά τις αθωώνει – και μόλις κατεβαίνουν τα σκαλοπάτια του δικαστηρίου είναι πλέον ελεύθερες να αρχίσουν τη ζωή τους ξανά από την αρχή».

 
 

Αυτό που θα εξιτάρει ακόμα περισσότερο είναι η διπλή ανατροπή στο τέλος της σειράς, καθώς τα δυο πρόσωπα που θα έπαιζαν καθοριστικό ρόλο στην αθώωση των τεσσάρων κακοποιημένων πρωταγωνιστριών, ήταν αυτά που δεν πίστευε κανείς, ο παπά-Λάμπρος (Παύλος Χαϊκάλης) και ο Ανέστης Τσιντικίδης (Παύλος Κοντογιαννίδης).





enimerotiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου