ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

Survivor: Οι νέοι παίκτες, οι 15.000 δηλώσεις συμμετοχής, η Δαλάκα και η απαίτηση Μπέου



Το νέο Survivor βρίσκεται προ των πυλών και οι φήμες για τους νέους παίκτες που θα πάρουν μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης ολοένα και πληθαίνουν.




Ένα από τα δυνατά χαρτιά είναι και αυτό της Κατερίνας Δαλάκα, νικήτριας περασμένου Survivor<
 
 
Η Κατερίνα Δαλάκα τους τελευταίους μήνες, όπως ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή της έχει επιστρέψει μόνιμα στην Κατερίνη. «Η μετά Survivor εποχή με βρίσκει πίσω στην Κατερίνη, εδώ και ενάμιση – δύο μήνες περίπου. Έχω βρει την ησυχία μου. Μακριά από την Αθήνα και την τρέλα που επικρατεί εκεί, κάτι που χρειαζόμουν και είμαι χαρούμενη για αυτό» δήλωσε η ίδια.

Θα πάει η Κατερίνα στο Survivor για 4η φορά;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, Πρωινό ΣουΣου, η Ασημίνα Χατζηανδρέου – που είχε αποβληθεί μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα λόγω παραβίασης των κανόνων του παιχνιδιού – έχει ήδη συμφωνήσει να επιστρέψει για τρίτη φορά στον Άγιο Δομίνικο.

Άλλωστε, το καλοκαίρι η σχέση της με τον Δημήτρη Φιντιρίκο έληξε οριστικά, ύστερα από αρκετά on – offs που είχαν κάνει. Οι δυο τους είχαν χωρίσει και λίγο πριν τη συμμετοχή της στο Survivor All Star, ενώ μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, χωρίς να τελικά να καταφέρνουν να λύσουν τα όποια προβλήματα είχαν.


 
 

Μπορεί η σχέση της με τον Acun Ilicali και την παραγωγή να ήταν τεταμένες λόγω της αποβολής της, ωστόσο αυτό πλέον έχει αλλάξει κι όπως ανέφερε τον Οκτώβριο: «Tα περσινά θέματα με την παραγωγή έχουν λήξει και μάλιστα με θετικό πρόσημο. Δεν έχω κανένα θέμα με το κομμάτι αυτό, γιατί με έχει καλύψει απόλυτα ο Ατζούν Ιλιτζαλί. Οπότε, ό,τι γίνει, θα γίνει πάλι από την αρχή. Είναι σαν να μην έγινε ποτέ αυτό το συμβάν. Aν έρθει πρόταση για το επόμενο Survivor, ο μόνος λόγος για να πω το ναι, θα είναι για τον κόσμο που δεν έχει μάθει τι ακριβώς συνέβη τότε. Να του αλλάξω την άποψη γι’ αυτό που μπορεί να άλλαξε μέσα του για μένα».

Φυσικό επόμενο είναι λοιπόν, οι fans του ριάλιτι να αναρωτιούνται αν θα επιστρέψει και η Κατερίνα Δαλάκα στο Survivor 2024. Η ίδια έχει συνδέσει άλλωστε, το όνομά της με το παιχνίδι, αφού ήδη έχει πάρει μέρος τρεις φορές, ενώ έχει κερδίσει και τον τίτλο της Survivor, το 2019.

«Θα επέστρεφα στον Άγιο Δομίνικο, γιατί όχι; Έχω κρατήσει επαφές με άτομα από το παιχνίδι. Αλλά και με τα άτομα που δεν έχουμε επαφές, δεν έχω κάτι να χωρίσω. Όπως στη ζωή μας με κάποιους ανθρώπους ταιριάζουμε και με κάποιους όχι. Μου ζητάνε συμβουλές άτομα που περνάνε casting για το Survivor. Μου αρέσουν οι προκλήσεις και ειδικά μετά το περσινό, θα το ξαναέκανα. Μου αρέσει να βλέπω άτομα στο Survivor που δεν έχουν σχέση με τον αθλητισμό. Αυτό είναι πιο ενδιαφέρον για εμένα» δήλωσε πάντως η ίδια όταν ρωτήθηκε επίσης από την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη αν θα συμμετάσχει ξανά στο ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor: «Κράχτης» το βδομαδιάτικο

Τα «Survivor» τα φέρνει τα λεφτά του. Μια ματιά στη μακρά λίστα χορηγών στους τίτλους αλλά και στις εταιρικές επωνυμίες των επάθλων που έχει το ριάλιτι είναι αρκετή. Συνωστισμός και στα διαφημιστικά διαλλείματα. Για λόγους πρεστίζ συζητιέται η τηλεθέαση.

Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά ακριβώς λόγω των συνθηκών που επικρατούν στη «μεγάλη εικόνα» της τηλεόρασης.

eleftherostypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου