ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

Κόλαση με Ρομά – Χαμός στην Αλίαρτο: Τραυμάτισαν τον δήμαρχο στο κεφάλι! (video)

 Πολύ μεγάλη ένταση επικρατεί το βράδυ της Τρίτης (14/11) στη δυτική Θεσσαλονίκη μεταξύ Ρομά και

αστυνομικών δυνάμεων.

Περίπου 20 Ρομά βγήκαν από τον οικισμό Αγία Σοφία στα Διαβατά και έκλεισαν τον δρόμο της οδού Πόντου, καίγοντας αντικείμενα και στήνοντας οδοφράγματα, διαμαρτυρόμενοι για τον θανάσιμο τραυματισμό του 17χρονου Ρομά από πυροβολισμό αστυνομικού στη Βοιωτία.

Αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ απώθησαν τα άτομα προς τον οικισμό με χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης, όπως αναφέρει το thestival.gr. και το thestoday.gr


 
 


Τραυματίστηκε ο δήμαρχος στην Αλίαρτο

Σοβαρό συμβάν με Ρομά έλαβε χώρα στην Αλίαρτο. Όπως αναφέρει το permissos.gr όταν ο Δήμαρχος κ. Ντασιώτης προσπάθησε να τους ηρεμήσει, ζητώντας τους να ανοίξουν το δρόμο, μία ομάδα εξ αυτών του πέταξε μπουκάλια με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο πρόσωπο! Ο Δήμαρχος μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Αλιάτρου για πρώτες βοήθειες.

Ένταση και επεισόδια στην Θήβα με τους Ρομά στους δρόμους

Κλιμακώνονται τα επεισόδια στην περιοχή της Θήβας στα οποία πρωταγωνιστούν ομάδες Ρομά. Στο Πυρί της Θήβας και στη «γέφυρα του τρόμου» όπως ονομάζουν τη γέφυρα της εθνικής οδού Λιβαδειάς – Θήβας, στο ύψος της Αλιάρτου, έχουν συγκεντρωθεί Ρομά, έχουν στήσει οδοφράγματα και έχουν βάλει φωτιές, διαμαρτυρόμενοι για το θάνατο του 17χρονου.

Είναι η δεύτερη μέρα όπου η συγκοινωνία στην Εθνική οδό Λιβαδειάς – Θήβας γίνεται μέσα από παρακαμπτήριους ενώ ισχυρή αστυνομική δύναμη παρακολουθεί την κατάσταση από πολύ κοντά για να μην επεκταθούν τα επεισόδια.

Οι νεαροί Ρομά έχουν βάλει φωτιά σε κάδους απορριμμάτων και σε λάστιχα και έχει δημιουργηθεί μία αποπνικτική ατμόσφαιρα στην ευρύτερη περιοχή.


 

Επεισόδια με Ρομά και στη Χαλκίδα! Φωτιές και πέτρες στο σταθμό των ΚΤΕΛ!

Ατελείωτη η νύχτα με σοβαρά επεισόδια σε όλη την Ελλάδα μεταξύ Ρομά και αστυνομίας, με αφορμή το θάνατο του 17χρονου.

Αργά το βράδυ της Τρίτης σημειώθηκαν εντάσεις και στη Χαλκίδα.

Συγκεκριμένα ομάδα Ρομά βρέθηκε στο σταθμό των ΚΤΕΛ στη Χαλκίδα όπου άναψε φωτιές σε κάδους, ενώ υπήρξε και πετροπόλεμος.



Εντάσεις και επεισόδια είχαμε στα Μέγαρα! 
Οι Ρομά συγκεντρώθηκαν στο ύψος του ΣΕΑ στην Eθνική οδό και η κυκλοφορία διακοπεί και στα δυο ρεύματα.

Συγκεκριμένα η εθνική έκλεισε από το 39ο έως το 42ο χλμ και στα δυο ρεύματα, όπως και οι παράδρομοι. Tελικά μετά από αρκετή ώρα και συγκεκριμένα στις 21:30 άνοιξαν οι δρόμοι. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Ρομά πετούσαν πέτρες στο οδόστρωμα θέτοντας σε σοβαρό κίνδυνο την ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών!

Μάλιστα, σύμφωνα με το thriassio.gr ομάδα Ρομά έσπασε τις τζαμαρίες λεωφορείου τη στιγμή που αυτό επέστρεφε από το Ναύπλιο. Οι επιβάτες τρομοκρατημένοι κατέβηκαν από το λεωφορείο ενώ ο οδηγός κάλεσε την αστυνομία. Επίσης, έκλεισε και η περιφερειακή Αιγαλέου, ενώ μετά τις 10 το βράδυ έκλεισε η λεωφόρος ΝΑΤΟ στο ύψος του Ασπροπύργου.
lawandorder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου