ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023

Ανασκόπηση: Η Φίνος Φιλμ αποχαιρετά το 2023 με ένα απολαυστικό βίντεο


Η Φίνος Φιλμ έκανε μια ανασκόπηση για το 2023 και θυμήθηκε τις ημέρες του έτους με αστείες στιγμές από ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου και συγκινητικά αντίο από τους ηθοποιούς που έφυγαν φέτος από τη ζωή.

 
 
Η ελληνική εταιρεία παραγωγής ταινιών που έχει συνδέσει το όνομά της με τις αξέχαστες και ακόμα δημοφιλείς ταινίες της «χρυσής» περιόδου του ελληνικού κινηματογράφου, διατηρεί έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στα social media.

Σε αυτόν «ανεβαίνουν» αφιερωματικά βίντεο για τους ηθοποιούς που πρωταγωνίστησαν στις ταινίες της, αλλά και θεματικά βίντεο, για συγκεκριμένες περιστάσεις, όπως είχε γίνει και προ μερικών ημερών, με το βίντεο της εταιρείας για τα Χριστούγεννα.

Η ανασκόπηση του 2023

«Η Ανασκόπηση της Finos Film για το 2023! Ξεκινήσαμε αισιόδοξα και ντυθήκαμε αποκριάτικα, τιμήσαμε την ημέρα της γυναίκας, γίναμε οι καλύτεροι πελάτες, προσέξαμε την υγεία μας, ευχηθήκαμε στην μητέρα και στον πατέρα μας, ψηφίσαμε και ξαναψηφίσαμε για ένα καλύτερο αύριο, στέγνωσε το λαρύγγι μας από την κάψα και δροσιστήκαμε με ένα παγωτό, γιορτάσαμε τους νέους μας, ακούσαμε το πρώτο κουδούνι του σχολείου, ταΐσαμε ένα αδέσποτο, τρέξαμε στον μαραθώνιο, ψωνίσαμε, τσουγκρίσαμε και ήπιαμε στην υγειά μας και στην μνήμη όσων έφυγαν. Καλή χρονιά φίλες και φίλοι!»


 
 


in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου