Μπριζόλα, αγαπημένο φαγητό μικρών και μεγάλων. Συνταγές για μπριζόλες υπάρχουν άπειρες, πάντα, όμως, υπάρχει μια νέα συνταγή, μια νέα εκδοχή μαγειρέματος για νέα ταξίδια του ουρανίσκου.
Εχουμε δει πολλές συνταγές για μπριζόλες, στο τηγάνι, στο φούρνο, συνταγές για μαρινάδες που δίνουν υπέροχη γεύση στο φαγητό μας.
Η παρακάτω συνταγή είναι διαφορετική καθώς η μπριζόλα έχει κοπεί από πριν σε μπουκιές.
Υλικά συνταγής για μπριζόλα σε μπουκιές
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
750 γραμμάρια μπριζόλες χοιρινές κομμένες σε μέγεθος μπουκιάς.
½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
½ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο ανάλατο
4 σκελίδες σκόρδο κιμά
¼ κουταλάκι του γλυκού νιφάδες κόκκινου πιπεριού
1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Υλικά συνταγής για μπριζόλα σε μπουκιές
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
750 γραμμάρια μπριζόλες χοιρινές κομμένες σε μέγεθος μπουκιάς.
½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
½ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο ανάλατο
4 σκελίδες σκόρδο κιμά
¼ κουταλάκι του γλυκού νιφάδες κόκκινου πιπεριού
1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Εκτέλεση συνταγής για μπριζόλα σε μπουκιές
Βάλτε το ελαιόλαδο σε μια μεγάλη κατσαρόλα και θερμάνετέ το σε υψηλή φωτιά.
Προσθέστε τα κομμάτια μπριζόλας.
Αλατοπιπερώστε.
Μαγειρέψτε για τουλάχιστον 2 λεπτά πριν γυρίσετε τα κομμάτια της μπριζόλας.
Συνεχίστε το μαγείρεμα για άλλα 2 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
Μεταφέρετε τις μπουκιές μπριζόλας σε ένα πιάτο.
Βάλτε στο τηγάνι το βούτυρο.
Αφού λιώσει, προσθέστε το σκόρδο και τις νιφάδες κόκκινου πιπεριού.
Μαγειρέψτε για περίπου 30 δευτερόλεπτα ενώ ανακατεύετε, έως ότου το σκόρδο βγάλει τα αρώματά του.
Περιχύστε τις μπουκιές μπριζόλας με το βούτυρο και το σκόρδο.
Γαρνίρετε με μαϊντανό και σερβίρετε.
Βάλτε το ελαιόλαδο σε μια μεγάλη κατσαρόλα και θερμάνετέ το σε υψηλή φωτιά.
Προσθέστε τα κομμάτια μπριζόλας.
Αλατοπιπερώστε.
Μαγειρέψτε για τουλάχιστον 2 λεπτά πριν γυρίσετε τα κομμάτια της μπριζόλας.
Συνεχίστε το μαγείρεμα για άλλα 2 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
Μεταφέρετε τις μπουκιές μπριζόλας σε ένα πιάτο.
Βάλτε στο τηγάνι το βούτυρο.
Αφού λιώσει, προσθέστε το σκόρδο και τις νιφάδες κόκκινου πιπεριού.
Μαγειρέψτε για περίπου 30 δευτερόλεπτα ενώ ανακατεύετε, έως ότου το σκόρδο βγάλει τα αρώματά του.
Περιχύστε τις μπουκιές μπριζόλας με το βούτυρο και το σκόρδο.
Γαρνίρετε με μαϊντανό και σερβίρετε.
iefimerida.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου