ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023

Ποιοι πάροχοι ανακοίνωσαν τα μπλε (σταθερά) τιμολόγια ρεύματος -Αναλυτικά το κάθε πρόγραμμα


Λίγες ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία των πολύχρωμων τιμολογίων, ολοένα και περισσότεροι πάροχοι ανακοινώνουν τα σταθερά τους (μπλε) τιμολόγια ρεύματος. 
 
Το μπλε τιμολόγιο ρεύματος, είναι μια συμφωνία μεταξύ καταναλωτή και παρόχου για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, με σταθερή τιμή, ανεξαρτήτως της τιμής που θα έχει στο Χρηματιστήριο Ενέργειας. Αν και είναι πιο ακριβή η προσφορά ενός σταθερού τιμολογίου εξασφαλίζει στον καταναλωτή ότι δεν θα δει υπέρογκους λογαριασμούς.

Οι εταιρείες που έχουν ήδη ανακοινώσει τα σταθερά τους τιμολόγια είναι η ΔΕΗ, η Protergia, η Elpedison, η Ελίν και ο ΗΡΩΝ.

 
 
ΔΕΗ
Η ΔΕΗ έχει ανακοινώσει δύο σταθερά προγράμματα, το ΔΕΗ myHome Enter και το ΔΕΗ myHome Online.

Τo ΔΕΗ myHome Enter, 12μηνης διάρκειας, με πάγιο 5 ευρώ και χρέωση στο ι 0,179 ευρώ ανά κιλοβατώρα. Για όσους διαθέτουν νυχτερινό τιμολόγιο η χρέωση τη νύχτα είναι 0,169 ευρώ ανά κιλοβατώρα. Επιπλέον, με την ενεργοποίηση πάγιας εντολής οι καταναλωτές κερδίζουν έκπτωση 2% στον λογαριασμό τους.

Η χρέωση στο ΔΕΗ myHome Online είναι 0,175 ευρώ ανά κιλοβατώρα την ημέρα και 0,166 ευρώ τη νύχτα, πάγιο 3,5 ευρώ και 12μηνη διάρκεια.

Protergia
Η Protergia διαθέτει το Value Safe, ένα σταθερό οικιακό τιμολόγιο διάρκειας 12 μηνών, με πάγιο στα 3,5 ευρώ και χρεώση 0,165 ευρώ ανά κιλοβατώρα. Η ίδια χρέωση ισχύει και για τις νυχτερινές ώρες.


Elpedison
Η Elpedison πρόσφερει το πρόγραμμα Elpedison Bright, διάρκειας 12 μηνών με σταθερή χρέωση 0,169 ευρώ ανά κιλοβατώρα και πάγιο 3 ευρώ.

 
 
Ελίν
Η Ελίν, όπως και η ΔΕΗ , έχει ανακοινώσει δύο σταθερά τιμολόγια. Το Power On! Blue Day με 12μηνη διάρκεια, πάγιο 5 ευρώ και σταθερή χρέωση 0,149 ευρώ ανά κιλοβατώρα και το Power On! Blue Day & Night με πάγιο 5 ευρώ, 12μηνη διάρκεια και χρέωση 0,149 ευρώ ανά κιλοβατώρα την ημέρα και 0,139 ευρώ ανά κιλοβατώρα τη νύχτα.

ΗΡΩΝ
O Hρων διαθέτει το ΗΡΩΝ HOME FIX με σταθερή χρέωση 0,165 ευρώ ανά κιλοβατώρα, 12μηνη διάρκεια και πάγιο 7,5 ευρώ.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου