ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

Οι εντυπώσεις και τα …παράπονα που αφήνουν Μύλος των Ξωτικών και Τρίκαλα

Τα Τρίκαλα για ακόμη μια χρονιά αποτελούν την Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων και ήδη από τις πρώτες μέρες

καταφτάνουν εκατοντάδες επισκέπτες, είτε οργανωμένα με τουριστικά γραφεία, είτε μεμονωμένα.

Ποιες εντυπώσεις άφησε στους πρώτους επισκέπτες το φετινό χριστουγεννιάτικο πάρκο; Πως πέρασαν στην πόλη μας οι εκδρομείς και πόσο ευχαριστημένοι έμειναν;


 
 

Για όλα αυτά, μιλά στο Trikalanews.gr ο ιδιοκτήτης του τουριστικού γραφείου του Βόλου ΟΘΡΥΣ travel Άκης Τσινής, τονίζοντας πως πρώτα στις προτιμήσεις των Βολιωτών αναδεικνύονται και φέτος τα Τρίκαλα και ο Μύλος των Ξωτικών, που αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή ενόψει της εορταστικής περιόδου.

«Είναι ένας όμορφος εορταστικός προορισμός, αυτός είναι και ο λόγος που επαναλαμβάνουμε συχνά την εκδρομή και είμαστε πάντα γεμάτοι», αναφέρει, ενώ όσον αφορά τις εντυπώσεις των επισκεπτών ο κ. Τσινής δήλωσε πως «ήταν θετικές, τους άρεσε, όπως κάθε χρόνο και είναι σίγουρα μια εκδρομή που θα επιλέξουν να ξαναπάνε».

4 ευρώ για ένα hotdog

Ο κόσμος ωστόσο, σύμφωνα με τον κ. Τσινή, φάνηκε να δυσανασχετεί λόγω των τιμών.

«Οι εκδρομείς εξέφρασαν κάποια παράπονα όσον αφορά τις τιμές εντός του Μύλου. Κάποιοι έδωσαν 4 ευρώ για ένα hotdog. Η εκδρομή περιείχε και ένα σχολείο, οπότε για τα παιδιά ήταν πιο δύσκολα, ειδικά για τα αδέρφια που έπρεπε να πληρώσουν τα διπλάσια».

Κλείνοντας ο ιδιοκτήτης του ΟΘΡΥΣ travel εξέφρασε τις θετικές του εντυπώσεις για την διαδρομή προς τον Μύλο των Ξωτικών δηλώνοντας πως «έχουν φτιάξει πολύ καλή σήμανση, κινούμαστε περιφερειακά και είναι πολύ εύκολο να πας, διότι στο κέντρο υπάρχει πάντα κίνηση».

Ικανοποιημένοι από την εστίαση, ταλαιπωρία στο κέντρο

Εντυπωσιασμένη ήταν παρέα Θεσσαλονικιωτών που επισκέφτηκε τα Τρίκαλα και το χριστουγεννιάτικο πάρκο για 2η συνεχόμενη χρονιά, χαρακτηρίζοντας λογικές τις τιμές στα καταστήματα εστίασης και διασκέδασης. Βέβαια, όπως μας είπαν, θα ήθελαν να είχε χιονίσει λίγο, ώστε το σκηνικό να είναι πιο εορταστικό αλλά και να έχουν έναν καλό λόγο να επισκεφτούν τα ορεινά.


 
 

Ικανοποιημένη από την εξυπηρέτηση στις ταβέρνες της πόλης μας έμεινε μια τεραμελής οικογένεια από τα Γιάννενα, ωστόσο δυσκολεύτηκε στο κέντρο μιας και το απόγευμα της Παρασκευής φεύγοντας από τον Μύλο χρειάστηκε περίπου μισή ώρα να βρει θέση στάθμευσης, ενώ δεν είδαν κάποια πινακ΄δα που αν τους ενημερώνει για τα δημοτικά πάρκινγκ. Γεγονός που ταλαιπώρησε τα μικρά τους παιδιά, που έχασαν την υπομονή τους.

Σε κάθε περίπτωση, μιας και τις επόμενες ημέρες και όσο πλησιάζουμε προς τα Χριστούγενα αναμένεται μεγαλύτερος όγκος επισκπεπτών σίγουρα απαιτείται υπομονή και καλή συνεργασία.

trikalanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου