ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

Τα χρήματα που έχει εξασφαλίσει ο Ολυμπιακός – Ποια είναι τα οικονομικά δεδομένα στο Conference League


Ο Ολυμπιακός μετά την εμφατική επικράτηση επί της Μπάτσκα Τόπολα με 5-2 στο Καραϊσκάκη «κλείδωσε» την τρίτη θέση στον όμιλο και θα συνεχίσει στα play off του Europa Conference League το 2024.

Οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν τον στόχο τους και για ακόμη μια σεζόν θα αγωνιστούν στα νοκ-άουτ, ενώ από την πορεία τους μέχρι σήμερα έχουν εξασφαλίσει και ένα πολύ σημαντικό πόσο, το οποίο μπορεί να αυξηθεί ανάλογα το τι θα κάνει στο Europa Conference League.

Ποια είναι τα χρήματα που έχει ήδη εξασφαλίσει ο Ολυμπιακός από την ευρωπαϊκή του πορεία

 
 

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη εξασφαλίσει ένα ποσό περίπου 9 εκατ. ευρώ από την πορεία τους στο Europa League και μπορούν πλέον να ανεβάσουν τα κέρδη τους μέσα από το Conference League. Συγκεκριμένα, με τη συμμετοχή στον τρίτο προκριματικό γύρο κέρδισε 100.000 ευρώ, ενώ με την πρόκριση στους ομίλους του Europa League κέρδισε επιπλέον 3.630.000 ευρώ. Βάσει απόδοσης στους ομίλους του Europa League πήρε 1.470.000 ευρώ, που προκύπτει από τις δύο νίκες (από 630 χιλ. ευρώ) και τη μία ισοπαλία (210 χιλ. ευρώ).

Τα οικονομικά δεδομένα στο Conference League

Η συμμετοχή στα playoffs του Conference League πριμοδοτείται επιπλέον με 300.000 ευρώ, ενώ από την έβδομη θέση που έχει στη δεκαετή κατάταξη της UEFA κέρδισε 3.432.000 ευρώ και υπολογίζεται πως θα λάβει ένα market pool της τάξης του 1 εκατ. ευρώ (ποσό που ακόμη δεν έχει «κλειδώσει»).

 
 

Συνολικά λοιπόν μέχρι και σήμερα, έχει έσοδα 8.932.000 ευρώ και σε αυτό το ποσό μπορούν να προστεθούν αρκετά ακόμη χρήματα. Αν ο Ολυμπιακός προκριθεί στους «16» θα πάρει 600.000 ευρώ, ενώ το αντίστοιχο πριμ για τα προημιτελικά είναι 1 εκατ. ευρώ, στα ημιτελικά 1 εκατ. και στον τελικό 3 εκατ. ευρώ, με την κατάκτηση του τίτλου να προσφέρει επιπλέον 2 εκατ. ευρώ.

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου