ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

Μηνύσεις από την οικογένεια του Μπάμπη - Τι έδειξε η έρευνα για το αίμα στη βάρκα


Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι, με τις Αρχες να αναζητούν τη λύση στη μυστηριώδη υπόθεση.

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών που έχουν αναλάβει την υπόθεση βρίσκονται τα κινητά του 50χρονου κρεοπώλη που είναι το τελευταίο άτομο που είδε ζωντανό τον 31χρονο, αλλά και ενός άλλου προσώπου από το φιλικό περιβάλλον του.

 
 

Με το συγκεκριμένο άτομο ο 50χρονος είχε γραπτές συνομιλίες τόσο πριν όσο και μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη, με τον κρεοπώλη μάλιστα να σπεύδει να διαγράψει τα μηνύματα από τη συσκευή του κινητού του.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν ωστόσο τις επικοινωνίες αυτές από τα δεδομένα των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας και θέλουν να διαπιστώσουν αν κάποιες από αυτές σχετίζονται με την υπόθεση της εξαφάνισης.

Ειδικότερα, θα αναζητήσουν το στίγμα των κινητών τηλεφώνων την ώρα που γίνονταν οι συνομιλίες, καθώς και το ενδεχόμενο να υπήρξε συνάντηση των δύο ανδρών, προτού ο 50χρονος κρεοπώλης επιστρέψει στο σπίτι του τη μοιραία νύχτα.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά ο 50χρονος είχε αναφέρει ότι αφού άφησε τον 31χρονο στην παλαιά εθνική οδό επέστρεψε σπίτι του, όμως κάμερες ασφαλείας τον κατέγραψαν να βρίσκεται στο Μεσολόγγι.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά από τους αστυνομικούς, δήλωσε ότι δεν θυμάται ακριβώς τι έκανε εκείνες τις στιγμές, καθώς είχε κάνει χρήση ναρκωτικών.

Καταθέτουν μηνύσεις

Από την πλευρά της η οικογένεια του 31χρονου αγνοούμενου περιμένει με αγωνία να μάθει νέα για την υπόθεση, με τους συγγενείς του Μπάμπη να αντιλαμβάνονται ότι ίσως έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Κωνσταντίνος Δημόπουλος μιλώντας στο in, τόνισε ότι εντός της ημέρας θα κατατεθούν μηνύσεις στα δικαστήρια Μεσολογγίου για την υπόθεση του 31χρονου, τόσο κατά παντός υπευθύνου, όσο και προς το πρόσωπο του 50χρονου.

Ειδικότερα, θα υποβληθεί μήνυση για ανθρωποκτονία με δόλο κατά παντός υπευθύνου, αλλά και μήνυση για ψευδή κατάθεση κατά του κρεοπώλη, ο οποίος έχει υποπέσει σε αντιφάσεις και έχει επικαλεστεί διάφορες δικαιολογίες για να εξηγήσει γεγονότα που του έχουν υποδείξει οι αστυνομικοί.

Παράλληλα, με αυτό τον τρόπο η οικογένεια του 31χρονου θα μπορέσει να έχει πρόσβαση στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση.


Τα ευρήματα σε βάρκα
 
 

Την ίδια ώρα, δεν φαίνεται να σχετίζεται με την υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου το αίμα που βρέθηκε σε βάρκα που ανήκει στο άτομο με το οποίο συνομιλούσε ο 50χρονος κρεοπώλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αίμα που βρέθηκε δεν είναι ανθρώπινο και μάλλον προέρχεται από κάποιο πτηνό ή ψάρι.


«Αν κάποιος ήθελε να κρύψει ένα πτώμα, θα το έκανε»

Σχολιάζοντας την υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, τόνισε ότι «υπήρχε ένα τρίτο πρόσωπο, το οποίο φαίνεται ότι μιλούσε και πριν το περιστατικό της εξαφάνισης του Μπάμπη αλλά και μετά, επίμονα ο κρεοπώλης με μηνύματα».

«Κάποια μηνύματα τα έσβησαν, θα γίνει ανάκτηση γιατί το τηλέφωνο από το τρίτο πρόσωπο κατασχέθηκε από την αστυνομία. Να δούμε αν εμπλέκεται αυτό το πρόσωπο ή απλώς μιλούσε μαζί του οποιοσδήποτε για να δημιουργήσει ένα άλλοθι» πρόσθεσε.

«Η περιοχή εκεί είναι δύσκολη στο ψάξιμο, υπάρχουν πολλοί βάλτοι, ποτάμια. Αν κάποιος σκότωσε τον Μπάμπη και τον έριξε στο νερό με κάποιο βάρος ώστε να μην βγει το πτώμα του στην επιφάνεια, γιατί ακόμα και γλυκό να είναι το νερό μετά από 15 ημέρες το πτώμα φουσκώνει και βγαίνει στην επιφάνεια» τόνισε.

«Αν τον έθαψε υπήρξε δυσκολία στην έρευνα όσον αφορά αυτήν τη διαδικασία. Όταν ενημερώθηκε η αστυνομία για την εξαφάνιση και άρχισε έρευνα, άρχισε να βρέχει και ήταν δύσκολο να δεις αν υπήρχε κάπου σκαμμένο χώμα. Πιστεύω ότι αν ήθελε κάποιος, που ήξερε εκεί την περιοχή, να αποκρύψει ένα πτώμα, θα το έκανε» συμπλήρωσε ο κ. Καλλιακμάνης.

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου