ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

Συνάντηση του Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης με τον Δήμαρχο Εορδαίας στο Διοικητήριο- (εικόνες)

Τον Δήμαρχο Εορδαίας, κ. Παναγιώτη Πλακεντά, υποδέχθηκε ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας

και Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης, στο Διοικητήριο, όπου εξέτασαν τα πολυάριθμα και σημαντικά έργα υποδομών που βρίσκονται σε εξέλιξη στα όρια του Δήμου Εορδαίας, καθώς και τις αναπτυξιακές και επενδυτικές προτάσεις που έχουν υποβληθεί στο πλαίσιο της Δίκαιης Μετάβασης.


 
 

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο Υφυπουργός αναφέρθηκε στην ανάγκη να υπάρχει συνεχής συνεργασία των εκπροσώπων της περιοχής για την προώθηση και την πρόοδο των έργων, προκειμένου να αξιοποιηθούν τα πολλά διαθέσιμα κονδύλια για τη Βόρεια Ελλάδα και ιδίως για τη Δυτική Μακεδονία που διέρχεται τη διαδικασία του παραγωγικού μετασχηματισμού της. Και πρόσθεσε: «Είχαμε μια πολύ γόνιμη και δημιουργική συνάντηση με τον φίλο Δήμαρχο της Εορδαίας και τους συνεργάτες του. Το 2024 θα είναι χρονιά έργων και επενδύσεων στην περιοχή».


 
 

Από την πλευρά του, ο κ. Πλακεντάς αναφέρθηκε στα έργα και στις παρεμβάσεις που υλοποιούνται στα όρια του Δήμου Εορδαίας, που αναβαθμίζουν τις υποδομές και βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών, ενώ συμπλήρωσε ότι: «Τα έργα που έχουν σχεδιαστεί και δρομολογηθεί πρέπει να συνοδευτούν από παραγωγικές επενδύσεις που θα δημιουργήσουν μόνιμες θέσεις εργασίας. Υπάρχει επιχειρηματικό ενδιαφέρον και με τη δημοσίευση των προσκλήσεων του προγράμματος ΔΑΜ αυτό αναμένεται να ενταθεί. Ο Δήμος Εορδαίας έχει τις προϋποθέσεις να φιλοξενήσει σημαντικά επενδυτικά σχέδια που θα δώσουν την ώθηση που χρειάζεται ο τόπος μας. Με καλή συνεργασία και κοινή προσπάθεια μπορούμε να πετύχουμε πολλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου