ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024

Κι όμως τα Τρίκαλα διέθεταν σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης, όπως η Ιαπωνία!

Ένα πειραματικό project(proof of concept) προειδοποίησης υπερχείλισης των ποταμών της πόλης των Τρικάλων και όχι μόνο, με την συνεργασία του e-trikala και του τοπικού ερευνητή Γιώργου Λιούλιου “έτρεχε” από το 2020 και μέχρι την ημέρα της θεομηνίας “Daniel.”

Είχαν τοποθετηθεί αισθητήρες κάτω από τις γέφυρες των ποταμών και σύμφωνα με πληροφορίες του trikalatroll.gr το σύστημα δούλεψε και σήμανε συναγερμό τις κρίσιμες ώρες μέχρι να καταστραφεί από την πλημμύρα.

Άλλο ένα ανάλογο σύστημα παρακολούθησης έχει τοποθετηθεί και λειτουργεί αδιάκοπα εδώ και καιρό είναι στα αντλιοστάσια λυμάτων του Δήμου Τρικκαίων, την μελέτη και τον σχεδιασμό του οποίου πάλι είχε αναλάβει ο κ. Λιούλιος.

Το πρόβλημα που υπάρχει στην επέκταση πρωτοποριακών εφαρμογών στο τόπο μας δεν είναι άλλο από την έλλειψη χρηματοδότησης, αφού οι αρμόδιοι προτιμούν τα πανηγύρια και τα Ρογκατσάρια…!

Αυτά τα ολίγα για να μην εντυπωσιάζονται κάποιοι στην “έξυπνη” πόλη, από τα επιτεύγματα των Ιαπώνων με την εφαρμογή ειδοποίησης επερχόμενου σεισμού.



 
 



trikalatroll.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου