ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

Ποιο όχημα θα περάσει πρώτο τη διασταύρωση - Η απόλυτη σπαζοκεφαλιά για όλους τους οδηγούς


Απορίες προκάλεσε σε μια μεγάλη μερίδα οδηγών μια εικόνα που αφορά στο ποιο όχημα έχει προτεραιότητα σε μια ειδικών συνθηκών διασταύρωση.

«Πονοκέφαλο» έχει προκαλέσει σε πολλούς οδηγούς μια εικόνα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου στο εξωτερικό και η οποία «προκαλεί» τους οδηγούς να απαντήσουν σωστά πάνω σε μια απλή ερώτηση: Ποιο όχημα θα περάσει πρώτο από τη διασταύρωση.

 
 


Όσοι, ωστόσο, παρακολουθούσαν με ζέση το θεωρητικό σκέλος των εξετάσεων οδήγησης, θα έπρεπε να είναι σε θέση να λύσουν με ευκολία αυτή την εξίσωση. Για τους υπόλοιπους, είμαστε εμείς εδώ για να τους λύσουμε τις όποιες απορίες. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.


Στην εικόνα βλέπουμε τρία οχήματα να προσεγγίζουν μια διασταύρωση. Το αυτοκίνητο στο οποίο νοερά εμείς οδηγούμε κινείται σε δρόμο όπου υπάρχει η πινακίδα παραχώρησης προτεραιότητας, πλαισιωμένη από την πληροφοριακή πινακίδα που επισημαίνει ποιος έχει προτεραιότητα κίνησης.


 
 


Αρχικά, ο οδηγός που αντικρίζει τις συγκεκριμένες πινακίδες υποχρεούται να ακινητοποιήσει το όχημά του (λόγω της παρουσίας πινακίδας προτεραιότητας).


Το πρώτο όχημα που θα περάσει είναι η μοτοσικλέτα, η οποία ετοιμάζεται να στρίψει προς τα αριστερά, μιας και στην ασπρόμαυρη, πληροφοριακή πινακίδα, η έντονη μαύρη γραμμή είναι αυτή που γνωστοποιεί την προτεραιότητα κατεύθυνσης, με τις πιο λεπτές γραμμές να υποδηλώνουν παραχώρηση.

carandmotor.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου